reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

tak kwas foliowy biore juz drugi miesiac. Reszty badan nie mialam.
To albo na spokojnie i na luzie starasz się te 3 miesiące, potem robisz konkretniejsze badania, albo starasz się na luzie ale widząc jak się nakręcasz to już robisz badania jakieś żeby wiedzieć jak wyglada sytuacja. Zależy jak bardzo jesteś niecierpliwa i nastawiona na ciąże - a jak wiemy bardzo.
Lekarz nie powiedział nic złego, nie ma powodu do stresu, za 3 miesiące jak się nie uda to nie oznacza końca świata

reklama
Mi mój lekarz mówił, że chodzi przede wszystkim o bliskość, intymność, budowanie więzi, i że orgazm temu sprzyja, ale nie jest konieczny. Mam podobnie jak @black_angel - dochodzę niezbyt często przy seksie-seksie, ale mimo wszystko szalenie lubię to uczucie ;)
Sprostuje😂🤪 rzadko nie dochodzę, ale gdy nie dochodzę lubię seks w tych momentach dla takiego, mocnego, dobitnego stosunku...jak w filmach dla doroslych🤣🤣

To albo na spokojnie i na luzie starasz się te 3 miesiące, potem robisz konkretniejsze badania, albo starasz się na luzie ale widząc jak się nakręcasz to już robisz badania jakieś żeby wiedzieć jak wyglada sytuacja. Zależy jak bardzo jesteś niecierpliwa i nastawiona na ciąże - a jak wiemy bardzo.
Lekarz nie powiedział nic złego, nie ma powodu do stresu, za 3 miesiące jak się nie uda to nie oznacza końca świata
i tak postaram sie zrobic.

Sprostuje😂🤪 rzadko nie dochodzę, ale gdy nie dochodzę lubię seks w tych momentach dla takiego, mocnego, dobitnego stosunku...jak w filmach dla doroslych🤣🤣
A to nie doczytałam dobrze, soreczki :p

Czytałam też wyniki badań "amerykańskich naukowców", że wiele kobiet ma pierwszy orgazm pochwowy na początku ciąży dopiero, wtedy ukrwienie sprzyja najbardziej stymulacji tego typu. Myślę, że jeśli jest przyjemność z samej czynności, a partnerzy starają się wzajemnie, żeby było miło, to nie ma problemu.

A to nie doczytałam dobrze, soreczki :p

Czytałam też wyniki badań "amerykańskich naukowców", że wiele kobiet ma pierwszy orgazm pochwowy na początku ciąży dopiero, wtedy ukrwienie sprzyja najbardziej stymulacji tego typu. Myślę, że jeśli jest przyjemność z samej czynności, a partnerzy starają się wzajemnie, żeby było miło, to nie ma problemu.
To ja w ogóle mam 'problem' z dojściem niesamej. I nie mam z tym problemu, też lubię seks taki sam z siebie :D

To teraz moja kolej na analizę owulaczków, czyli dlaczego obrażam się na Testeo :p

Mam później owulację, ok. 19 dc, powinnam teoretycznie mieć dzisiaj. Najciemniejszą kreskę miałam 17dc, ale sama nie wiem, czy to i tak nie jest negatyw - co sądzicie?

Załączniki

• 20220905_124334.jpg
    20220905_124334.jpg
    624,5 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry