asiasiasia
Fanka BB :)
zobaczymy.Tylko nie wrzucaj tego wtedy na kreski i staraczki, idź od razu na mamusie ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zobaczymy.Tylko nie wrzucaj tego wtedy na kreski i staraczki, idź od razu na mamusie ;-)
a ty straszysz czy co?zobaczymy.
I co, to wychodzi na to , że chcesz swoją większość pokazać, skoro piszesz jak piszesz, pomyliłam się co do Ciebie, szukasz tylko ewentualnen aprobaty jak zajdziesz na moje oko...I co mi to da ? Moze lepiej zebym zrezygnowala. Kiedys sie odwaze to napisze jak juz bede pewna ze zaszlam w ciaze napisze do was wynik bety pokaze test i usg. I moze wtedy nikt nie napisze ze czyjes jest bardziej pozytywne niz moje
Na spokojnie moja znajoma 2 lata nie zabezpieczała i nic, a później się starali i w 4 cyklu zaszła, więc nie ma co gdybać. Boisz się, że nie masz owulacji to idź na monitoring.tak wiem. Ale w poprzednich cyklach sie nie zabezpieczalismi i czesto szlismy na czlosc i okres przychodzil punktualnie i ciazy tez z tego nie bylo. Wiec mysle ze lipa i cykle sa bezowulacyjne.
ale ja nie moie teraz o tym moim nakreceniu sie. Grzecznie napisalam ze ja nie widze drugiej kreski ale sie nie odzywam bo wszytskie jednak widza. A wy dalej swoje.To nie tak, po prostu za bardzo panikujesz, jest tu wiele staraczek , ktore nie liczyly na 1 cykl a ty tak , bo wyraźnie o tym mówiłaś. To nie jest tak że kto nie z tobą to przeciwko, po prostu ktoś patrzy trzeźwo na sytu Twoją, gdyby każda z nas miała takie podejście jak ty to olaboga... wylzuj troche, bo czuje spine od Ciebie jakbyś conajmniej rok bezowocnych starań miała, dla porownania ja 8 sykl i czekam na rezultat pomnóz swoje emocje razy 7 bo to Twój 1 i pomnóż razy więcej, bo nie jesteś tu sama. Każda z nas pomogła jak umiała , a ty dalej...omg
i o to mi chodzilo ze ja poprostu tej kreski nie widzę. A spadla na mnie lawina.Haaaalo! Stop! Ktoś musi zatrzymać tę karuzelę nieprzyjemności!! Nie ma co się kłócić.. no bo po co, no bo o co? To tylko testy.. ja tydzień temu miałam dwie kreski, beta w pon ujemna i testy też a od dziś znowu kreski.. Może też dlatego dziewczyny bardziej widzą tę kreskę na nowo. Każdej z nas życzę wielkiej różowej krechy bez cienia wątpliwości..! Jak u mnie jutro zaś wyjdzie beta ujemna to kończę z testami i tylko robię bete w kolejnym cyklu z Ovitrelle. Cycki do góry i róbmy te dzieci bez nerwów
ja też napisałam, że nie widzę przecież.ale ja nie moie teraz o tym moim nakreceniu sie. Grzecznie napisalam ze ja nie widze drugiej kreski ale sie nie odzywam bo wszytskie jednak widza. A wy dalej swoje.
nie szukam aprobaty nie ma ciazy to nie ma i tyle. Jutro zrobie ostatni test w tym cyklu i koniec.I co, to wychodzi na to , że chcesz swoją większość pokazać, skoro piszesz jak piszesz, pomyliłam się co do Ciebie, szukasz tylko ewentualnen aprobaty jak zajdziesz na moje oko...