Ceonis
Fanka BB :)
nikt nie może Cię powstrzymaćChodziło mi o pierwszy raz
Mam 10 testów, moge zacząć na 10 dni przed @, tylko nic mi to nie da tak wcześnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nikt nie może Cię powstrzymaćChodziło mi o pierwszy raz
Mam 10 testów, moge zacząć na 10 dni przed @, tylko nic mi to nie da tak wcześnie
Ja zaczynam testować 10 dni po owu, ale też niekoniecznie może już coś wyjść, ale zwyczajnie ciekawość i niecierpliwość zwycięża zazwyczajA tak dokładnie to kiedy najlepiej testować? Tzn najbezpieczniej? Bo ja zawsze czekam do dnia @ ale mam wdrożyć leki w razie i chyba muszę jakoś wcześniej zatestowac, ale znowu tak żeby to miało sens żeby nie za wcześnie
Ja zaczynam testować 10 dni po owu, ale też niekoniecznie może już coś wyjść, ale zwyczajnie ciekawość i niecierpliwość zwycięża zazwyczaj
Ja tez tyle mamOki to dzięki zacznę najlepiej tak od 10dpo mam chyba 10 testow to akurat wystarczy
Przyrost powinien być teoretycznie min. 60 parę procent, więc zdecydowanie się mieścisz Masz już umówioną wizytę?Dziewczyny mam do Was pytanko. Robiłam dziś przyrost bety. Jestem 13 dpo.
W czwartek Beta 16,59
Dziś:
Beta 30,05 - przyrost 87,5 %
Progesteron 29,57
Nie za niski przyrost i wartość jak na 13dpo?
Narazie nie. Nam w poniedziałek powtórzyć bete, proga i tsh zrobićPrzyrost powinien być teoretycznie min. 60 parę procent, więc zdecydowanie się mieścisz Masz już umówioną wizytę?