reklama
pluto_nova
Moderator
a jak długie masz cykle? Regularne? Wiesz kiedy miałaś owulację?Dziewczyny, ostatnia miesiączka 7.08 ,były starania - kiedy testować ? Już przebieram nogami…
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Zapisuje się z testowaniem na 29 września w końcu małpa przyszła !
Carmen2412
Proszę o wpisanie mnie na 5 wrzesień
pietraczkaa
Przepraszam, że się wtrące ale w sierpniu byłam (dokładnie 3 sierpnia) na USG i lekarka nie widziała ciałka żółtego ani płynu w zatoce i powiedziała że owualcji raczej nie było. A była, bo jestem w ciąży nie wiem czy było świeżo po owu czy ta lekarka niezbyt mądra ale ciaza jest (z obserwacji i kalendarzyka owu powinna być 1 albo 2 sierpnia)to dziwne, że pęcherzyk pękł, a nie było widać ciałka żółtego… w końcu to ono odpowiada za wytwarzanie progesteronu…
Także @Kejcik trzymam kciuki
Kejcik
dzięki wczoraj otrzymałam wynik progesteronu z 7dpo i było 19,3 ng/ml także staram się cały czas być dobrej myśliPrzepraszam, że się wtrące ale w sierpniu byłam (dokładnie 3 sierpnia) na USG i lekarka nie widziała ciałka żółtego ani płynu w zatoce i powiedziała że owualcji raczej nie było. A była, bo jestem w ciąży nie wiem czy było świeżo po owu czy ta lekarka niezbyt mądra ale ciaza jest (z obserwacji i kalendarzyka owu powinna być 1 albo 2 sierpnia)
pluto_nova
Moderator
nie no ja w takie rzeczy wierzę, tylko tak mnie to zastanawia, że jeden lekarz potrafi zobaczyć, a drugi nie… Chociaż miałam już styczność z różnymi lekarzami i takimi kwiatkami, że chyba już nic mnie nie zdziwi… Dlatego tak podchodzę z rezerwą do takich rzeczy… Bo ostatnio jednego lekarza dosłownie wyśmiałam w twarz takie rzeczy mi opowiadał, że byście nie uwierzyły (lekarz na NFZ i pracuje w szpitalu o zgrozo )Przepraszam, że się wtrące ale w sierpniu byłam (dokładnie 3 sierpnia) na USG i lekarka nie widziała ciałka żółtego ani płynu w zatoce i powiedziała że owualcji raczej nie było. A była, bo jestem w ciąży nie wiem czy było świeżo po owu czy ta lekarka niezbyt mądra ale ciaza jest (z obserwacji i kalendarzyka owu powinna być 1 albo 2 sierpnia)
reklama
Doktur_M
Moderator
Co Ci za ciekawości opowiedział? Pośmiejmy sięnie no ja w takie rzeczy wierzę, tylko tak mnie to zastanawia, że jeden lekarz potrafi zobaczyć, a drugi nie… Chociaż miałam już styczność z różnymi lekarzami i takimi kwiatkami, że chyba już nic mnie nie zdziwi… Dlatego tak podchodzę z rezerwą do takich rzeczy… Bo ostatnio jednego lekarza dosłownie wyśmiałam w twarz takie rzeczy mi opowiadał, że byście nie uwierzyły (lekarz na NFZ i pracuje w szpitalu o zgrozo )
Poproszę o zapisanie mnie naaaaa... 20 września.