reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja nie wiem kiedy miałam owulacje, i czy miałam, sierpień na urlopie na wyjebce, ale można pi razy drzwi wpisać 10.09 😁

to dziwne, że pęcherzyk pękł, a nie było widać ciałka żółtego… w końcu to ono odpowiada za wytwarzanie progesteronu…
Przepraszam, że się wtrące ale w sierpniu byłam (dokładnie 3 sierpnia) na USG i lekarka nie widziała ciałka żółtego ani płynu w zatoce i powiedziała że owualcji raczej nie było. A była, bo jestem w ciąży 🤷 nie wiem czy było świeżo po owu czy ta lekarka niezbyt mądra ale ciaza jest (z obserwacji i kalendarzyka owu powinna być 1 albo 2 sierpnia)
Także @Kejcik trzymam kciuki 🤞🤞

Przepraszam, że się wtrące ale w sierpniu byłam (dokładnie 3 sierpnia) na USG i lekarka nie widziała ciałka żółtego ani płynu w zatoce i powiedziała że owualcji raczej nie było. A była, bo jestem w ciąży 🤷 nie wiem czy było świeżo po owu czy ta lekarka niezbyt mądra ale ciaza jest (z obserwacji i kalendarzyka owu powinna być 1 albo 2 sierpnia)
dzięki❤️ wczoraj otrzymałam wynik progesteronu z 7dpo i było 19,3 ng/ml także staram się cały czas być dobrej myśli 🙏🏼

nie no ja w takie rzeczy wierzę, tylko tak mnie to zastanawia, że jeden lekarz potrafi zobaczyć, a drugi nie… Chociaż miałam już styczność z różnymi lekarzami i takimi kwiatkami, że chyba już nic mnie nie zdziwi… Dlatego tak podchodzę z rezerwą do takich rzeczy… Bo ostatnio jednego lekarza dosłownie wyśmiałam w twarz takie rzeczy mi opowiadał, że byście nie uwierzyły (lekarz na NFZ i pracuje w szpitalu o zgrozo 🙆‍♀️)

reklama
nie no ja w takie rzeczy wierzę, tylko tak mnie to zastanawia, że jeden lekarz potrafi zobaczyć, a drugi nie… Chociaż miałam już styczność z różnymi lekarzami i takimi kwiatkami, że chyba już nic mnie nie zdziwi… Dlatego tak podchodzę z rezerwą do takich rzeczy… Bo ostatnio jednego lekarza dosłownie wyśmiałam w twarz takie rzeczy mi opowiadał, że byście nie uwierzyły (lekarz na NFZ i pracuje w szpitalu o zgrozo 🙆‍♀️)
Co Ci za ciekawości opowiedział? Pośmiejmy się ;)

Poproszę o zapisanie mnie naaaaa... 20 września.

Do góry