Calineczka92
Fanka BB :)
To życzę szybkiego powrotu iTo ja w ramach aktualizacji o sobie. Leżę w szpitalu po laparoskopii. I nie wiem kiedy wrócę na kreseczki ale podczytuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To życzę szybkiego powrotu iTo ja w ramach aktualizacji o sobie. Leżę w szpitalu po laparoskopii. I nie wiem kiedy wrócę na kreseczki ale podczytuje.
Nooo tak gdzie był szew to boli mega ale tak jest okej, już wróciłam do sprawności, nie chodzę połamanaO Boziuuu. MASAKRA!!!
Bardzo bardzo współczuję. To musi okropnie boleć
Dziękuję. Dobrze jutro wychodzę, więc już się cieszę. Ale czas na starania mi się kurczy.Jak się czujesz?
Ja na razie o dziwo nie jestem jakaś mega obolała może później mnie dopadnieNooo tak gdzie był szew to boli mega ale tak jest okej, już wróciłam do sprawności, nie chodzę połamana
Nooo tak gdzie był szew to boli mega ale tak jest okej, już wróciłam do sprawności, nie chodzę połamana
No wiesz miałam przez pępek wprowadzaną kamerę, tę największą rurę z laparoskopu. No i też jestem siniakowa. Puknę się gdzieś i zaraz siniak a co dopiero po operacjiPowiem Ci ale tak bez obrazy, ale serio strasznie to wygląda
Ja bym chyba na zawał zeszła jak bym zobaczyła swój brzuch w takim stanie...
A wyjaśnij czemu takie siniaki się porobiły ?
Noo mnie dopiero w sumie we wtorek dopiero zaczął boleć brzuch, w sensie tam gdzie siniak. No i szwy ciągną. Bo w środku totalnie nic.Ja na razie o dziwo nie jestem jakaś mega obolała może później mnie dopadnie
No wiesz miałam przez pępek wprowadzaną kamerę, tę największą rurę z laparoskopu. No i też jestem siniakowa. Puknę się gdzieś i zaraz siniak a co dopiero po operacji
To mi pewnie jeszcze wszystko się odezwie. Na razie to mam zmasakrowana lewą rękę bo nie mogły założyć wenflonu.Noo mnie dopiero w sumie we wtorek dopiero zaczął boleć brzuch, w sensie tam gdzie siniak. No i szwy ciągną. Bo w środku totalnie nic.