AnitaaP.
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny, nie wiem jakie słowa oddałyby teraz moje emocje
B-HCG 16.6 mIU/ml
Progesteron 47.1 mg/ml
TSH 1.9 qIU/ml
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulacjeDziewczyny, nie wiem jakie słowa oddałyby teraz moje emocje
B-HCG 16.6 mIU/ml
Progesteron 47.1 mg/ml
TSH 1.9 qIU/ml
zależy w którym dniu cyklu będzie owulacjaDziewczyny czy w 25dc myślicie, że jeszcze lekarz może zobaczyć czy było owu?
Hahahaha!!! To my w poniedziałek o 5:15 działaliśmy a o 5:30 musiałam już wstaćZ dziwnych rzeczy, które zrozumieją tylko osoby w tej samej sytuacji:
Jesteśmy umówieni z mężem na seks jutro po 4 nad ranem xD.
Trzeba kuć żelazo…yyy, tzn. trzona, póki owu jest.
Właśnie ja już nie wiem kiedy się spodziewać i czy jest . Bo moje cykle 34,29,32,26,10 więc w sumie sama nie wiem czy już będzie czy nie . A do ilu dni po owu jest widoczne tak mniej więcej?zależy w którym dniu cyklu będzie owulacja
Najlepszy tekst to : nie zamartwiaj się tak bo przez inni mają gorzej ... A Ty masz to tamto sramto ...Mi się wydaje, że ludzie gadają bo lubią sobie po prostu pogadać. I nie ma znaczenia czy to dotyczy ślubu, dzieci, szkoły czy czegokolwiek mądrego.
Ja choruję na depresję i nawet nie wiecie ile razy słyszałam coś w stylu, że powinnam iść pobiegać
Wielu nadużywa tego terminu. Mają gorsze dwa-trzy dni i już jest depresja. To bardzo spłyciło powszechne rozumienie i w wielu przypadkach nie traktuje się poważnie osób, które depresję faktycznie mają. Niestety...
Wbrew pozorom bardzo dużo ludzi teraz zapisuje się do psychiatry , mi było ciężko się dostać a szłam oczywiście prywatnie , więc jakby coś zaczyna się ruszać w temacie i ludzie zaczynają dbać też o głowęNiestety jest i to nie rzadko . Dużo osób jeszcze boi się z tym do lekarza bo się na słuchają też takich osób eh
Ja jestem dzisiaj w 17 dc i jeszcze jestem przed, mam iść we wtorek na sprawdzenie, tj. w 22, tak więc pewnie i w 25 coś będzie. Zależy jak u Ciebie z owulacjąDziewczyny czy w 25dc myślicie, że jeszcze lekarz może zobaczyć czy było owu?
Właśnie ja już nie wiem kiedy się spodziewać i czy jest . Bo moje cykle 34,29,32,26,10 więc w sumie sama nie wiem czy już będzie czy nie . A do ilu dni po owu jest widoczne tak mniej więcej?