reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Ja pracując z ludźmi w firmie, to często gdzieś tam poruszam temat głowy, jak ważne jest dbanie, że w naszej pracy często występuje stres, życie codzienne też różnie bywa i żeby starali się dbać o tą strefę, żeby szukali co im pomaga, czy jakieś formy fizyczne np. Cardio, joga, spacery czy znów słuchanie jakieś muzyki, pasja, gotowanie, żeby testowali co im pomaga w jakiś sposób się zresetować, żeby dbali o to, bo w pracy mamy bardzo obciążona głowę i szybko mogą się dołować itd. Jak będą potrzebować przyjść pomarudzić to niech przyjdą bo każdy czasami potrzebuje. Zajmuje się kompletnie czyms innym, ale sama po sobie wiem jak bywało, jak się zdarza w otoczeniu w dziale sprzedaży jak to wygląda, więc staram się im nakreślić tym bardziej, że głównie zaczynają swoje doświadczenie.

Z dziwnych rzeczy, które zrozumieją tylko osoby w tej samej sytuacji:
Jesteśmy umówieni z mężem na seks jutro po 4 nad ranem xD.

Trzeba kuć żelazo…yyy, tzn. trzona, póki owu jest.
Ale tego…Trzymajcie kciuki, żeby nam się obudzić chciało 😅.
Bo wiecie wczoraj jeden jajnik mnie napieprzał, test owu pozytywny, dzisiaj drugi zaczyna napieprzać…Jak z jednego nic nie wyjdzie, to może z drugiego da radę xD.

Pięknie, gratuluję ❤️. Przypomnij który cykl starań? Bo ja mam dobrą pamięć, ale krótką 😂😂😂
Dziękuję:) to mój czwarty cykl, ale kilka lat temu zostałam zdiagnozowana z PCOS, także naprawdę jestem niesamowicie wdzięczna, że tak się udało. Oby wszytko było dobrze ☺️

reklama
Ale tego…Trzymajcie kciuki, żeby nam się obudzić chciało 😅.
Bo wiecie wczoraj jeden jajnik mnie napieprzał, test owu pozytywny, dzisiaj drugi zaczyna napieprzać…Jak z jednego nic nie wyjdzie, to może z drugiego da radę xD.

Łączę się w bólu 😂 u nas 10 dc i warsztat jeszcze nie otwarty bo jak Stary wraca o 23 to ja już śpię i tylko mnie kołdrą po nos zarywa, piżamę mi obciąga żebym nerek nie przeziębiła, ślinę z brody wyciera i idzie spać niepocieszony😂 dziś powiedział, że życzy sobie żebym nie spala, ale już czuję ze nie mogę nu tego obiecać 😂😂😂
Na szczęście los nam sprzyja i dostał na następne 2 tygodnie jakieś szkolenie więc będzie przyzwoicie w domu to szansę się zwiększają 😂

Do góry