reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Tak na prawdę lekarz potwierdza ciążę, na podstawie usg. I dopiero wtedy zaklada karte ciąży, gdy juz tam wypatrzy, co trzeba. Nigdy zaden lekarz nie prosił mnie o badanie bety, raczej mówiłam, ze test pozytywny, kiedy ostatni @ i raczej lekarz sam ustalal, by przyjsc konkretnie 7 tydz + , bo do tego czasu różnie moze być. Ale po roznych doświadczeniach, nie wyobrazam spbie teraz nie zrobic bety, przyrostu i proga. Bo jest obawa.

Beta jest podstawą do refundowanych wizyt choćby u genetyka 😉

reklama
No ja widzę ducha ❤️❤️❤️❤️
Gratulacje ❤️
Oby wszystko było dobrze ✊✊✊
Dziękuję bardzo! Pojadę chyba jeszcze po inny test, bo nie chce się rozczarować jak w zeszłym miesiącu :(
Jeśli to nie jest oszukaniec, to będę cała podekscytowana czekać na wizytę - w tym cyklu były dwa pęcherzyki dominujące 😳

Dziękuję bardzo! Pojadę chyba jeszcze po inny test, bo nie chce się rozczarować jak w zeszłym miesiącu :(
Jeśli to nie jest oszukaniec, to będę cała podekscytowana czekać na wizytę - w tym cyklu były dwa pęcherzyki dominujące 😳

A rób ile chcesz i oby był wynik taki sam ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja niedawno wyrzuciłam swoje pozytywne z 2020r i żałuję bo tęsknię za tym widokiem 😏😏😏😏😏

reklama
Kurcze, myślę, że coś jest. Moja koleżanka straciła ciążę w 8 tc, po jakimś czasie zaszła w następną, szczęśliwą. Miała darmowe prenatalne, a nie miała jeszcze 35 lat. Nie wiem czy miała jakieś inne wskazania 🤔
Ja miałam ciążę biochemiczna, robiłam betę na własną rękę plus byłam w szpitalu 3dni i na podstawie tego miałam darmowe badania prenatalne i połówkowe w następnej ciąży. Miałam wtedy 26 lat :)

Do góry