reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Tymczasem ja właśnie wróciłam po ostatniej wizycie w trzecim cyklu monitoringu. Mój gin chciał sprawdzić dla pewności trzy cykle ale ze akurat jutro nie mogę do niego iść to poszłam dziś do jakiejś przypadkowej lekarki. Do brzegu - owulacja była. „Piękna macica, życzę żeby coś się w niej znalazło”. Dosłownie tak powiedziała i ogólnie była miła podczas badanie ALE na koniec zszokowała mnie receptą na sukces … powiedziała, ze powinnam odpuścić 😵‍💫🤯😡 serio. Zaczęła coś pierdolic o jakimś Kubusiu Puchatku??? ze im bardziej właził do norki tym bardziej wystawał czy coś i ze ja za bardzo jestem skupiona na misji macierzyństwo i jak odpuszczę to się uda. Szok.
No hit 😳 ja też jakiś czas temu usłyszałam od lekarki, że mam sama siebie przekonać, że nie chce tego,bo jest jakiś ośrodek w mózgu, który blokuje ciążę 😒 a jak nie będę chciała, to się na pewno uda.

No hit 😳 ja też jakiś czas temu usłyszałam od lekarki, że mam sama siebie przekonać, że nie chce tego,bo jest jakiś ośrodek w mózgu, który blokuje ciążę 😒 a jak nie będę chciała, to się na pewno uda.
ale nie próbuj za bardzo, bo Twój mózg wytworzy betę, a ciąży nie będzie i narobisz sobie złudnych nadziei 😂

no ja do operacji odpuszczam, zobaczymy co z tego będzie 😂 To nic, że będę się zabezpieczać 😂

A jaką operacje będziesz miała?

Ja dzisiaj po wizycie u gina, owulka była. Tylko pytanie kiedy...🤔
Jak w weekend to po ptakach...jak wczoraj lub dzisiaj to szansa jest.
Możesz wpisać mnie na testowanie na 30 września, zobaczymy 😉

Ja coś czuję że też będę mieć żałobę w tym miesiącu... Jakoś wcześniej tak mnie to nie dołowało... Najbardziej mnie dołuje to, że mój synek prawdopodobnie będzie chorował na bielactwo, nie byłam u dermatologa jeszcze ale niepokoi mnie jego biała plamka na plecach. Ma ja od kiedy pamiętam ale gnębi mnie coraz bardziej.
hej, ale biedactwo to nie tragedia ;) mam koleżankę z bielactwem i nigdy jej to nie przeszkadzało ani nikomu innemu, wg mnie wygląda uroczo z plamkami na łokciach czy dłoniach 😉

reklama
Do góry