Bibi89
Fanka BB :)
Nie ma to jak grube wejścieNo dokladnie, wtopa na całego. No, wstyd za mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma to jak grube wejścieNo dokladnie, wtopa na całego. No, wstyd za mnie.
I bede wytykana palcem "to ta która gratulowała, ale nie trafila"Nie ma to jak grube wejście
FalstartNie ma to jak grube wejście
Który to był tydzień ciąży? Przy tej becie około 6kU mnie 100% potwierdzili lekarze cp dopiero w szpitalu przy becie około 6 tys, lekarz prowadzący wcześniej nie miał z czymś takim styczności, albo był ślepy... u mnie nie było wyboru, odrazu na stół i lekarz powiedział, że jeśli uda się, to jajowód zostanie, ale zeby nie nastawiać się na to, bo on już przed ciążą musiał źle funkcjonować, a ciąża jest zaawansowana, wiec jajowód, moze byc poważnie uszkodzony...także mam tylko prawy.
Nie jest w stanie.
Pytałam o to lekarza w kontekście niepłodności idiopatycznej i sprawdzenia czy to nie o to chodzi.
6 tydz + 6 dniKtóry to był tydzień ciąży? Przy tej becie około 6k
czyli rozumiem, ze w październiku będzie więcej kresek?? bo gdzieś czytałam, ze jak prowadzisz wątek to jest wysyp oby i tym razem się sprawdziłoMogę ja
Niech Olka prowadzi wątek kreskowyczyli rozumiem, ze w październiku będzie więcej kresek?? bo gdzieś czytałam, ze jak prowadzisz wątek to jest wysyp oby i tym razem się sprawdziło