asiasiasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niżej są podane widełki dla pcos - Twój wynik na to nie wskazuje, ale też AMH nie jest głównym hormonem, który bada się by stwierdzić ten zespół. Może być jedynie traktowany pomocniczoJednak dzisiaj przyszedl wynik AMH. Co oznacza ? PCOS?
ja wiem rozumiem ale kazala mi go zrobic ginekolog.Niżej są podane widełki dla pcos - Twój wynik na to nie wskazuje, ale też AMH nie jest głównym hormonem, który bada się by stwierdzić ten zespół. Może być jedynie traktowany pomocniczo
Najlepiej iść do swojego lekarza z wynikiem Tutaj na forum chyba żadna nie ma tytułu lekarza, żeby Ci odpowiedzieć na 100%I kompletnie nie wiem co myslec
no tak to zrobie napewno . Poprostu myslalam ze ktoras z Was wie jak to ogarnac. W ktorych widelkach sie mieszcze itp.Najlepiej iść do swojego lekarza z wynikiem Tutaj na forum chyba żadna nie ma tytułu lekarza, żeby Ci odpowiedzieć na 100%
Lekarz nie ma być miły.Bo nie lubię ludzi
A ile masz lat?Jednak dzisiaj przyszedl wynik AMH. Co oznacza ? PCOS?
Lekarz nie ma być miły.
On ma być skuteczny.
33A ile masz lat?