reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

czekam na okres, pójdę w 2 dc na moni, jeśli torbieli nie będzie, to mogę brać aromek. Jeśli nadal będzie, to muszę się wstrzymać jeden cykl 😉 bardzo dziękuję za informacje, mega się przyda

Kiedyś była tu taka jedna panienka, której nie pękał pęcherzyk nawet po ovi. Wysłałam ją w gorącą kąpiel w następnym cyklu i chyba teraz to już urodziła tego gagatka 😎 może nawet tu zagląda

reklama
Kiedyś była tu taka jedna panienka, której nie pękał pęcherzyk nawet po ovi. Wysłałam ją w gorącą kąpiel w następnym cyklu i chyba teraz to już urodziła tego gagatka 😎 może nawet tu zagląda
właśnie 2 cykle temu miałam aromek i ovi, a ciąży brak. Szczerze to byłam w szoku, bo w marcu taka stymulacja zadziałała od razu i byłam w ciąży. Nie wiem, może mnie pamiętasz 😅 przeczytałam dzisiaj w opisie z usg, że mam ślad płynu w zatoce Douglasa. Myślałam, że ten płyn jest tylko po odbytej owulacji🤔
ta kąpiel to po zastrzyku ma być? 😁

właśnie 2 cykle temu miałam aromek i ovi, a ciąży brak. Szczerze to byłam w szoku, bo w marcu taka stymulacja zadziałała od razu i byłam w ciąży. Nie wiem, może mnie pamiętasz 😅 przeczytałam dzisiaj w opisie z usg, że mam ślad płynu w zatoce Douglasa. Myślałam, że ten płyn jest tylko po odbytej owulacji🤔
ta kąpiel to po zastrzyku ma być? 😁

Z tą kąpielą to tak z przymrużeniem oka 😉 akurat zbieg okoliczności, że rzeczywiście wtedy pyklo 😂😁
Płyn może być też chyba właśnie przy torbieli chociaż mi pęcherzyk peka blisko 30 mm więc wszytko możliwe.
Ja mam pamięć jak złota rybka czyli pamiętam, ale tak wiesz. Nie koniecznie sobie ufam, że dobrze 😂
Kiedyś wyczytałam jakąś metodę na owulacje i były właśnie gorące kąpiele. Sama tak sobie czasem owu wspomagam plus mam termoforek😁

U mnie poza tą jedną zylką cisza. Ale brzuch mnie pobolewa, więc @ juz tuz tuz...wzięłam gorącą kapiel co by przyspieszyc picie martini, seksik tez byl w ramach rozluźnienia macicy i czekam o czekam... i mimo, ze wiadomo, czego sie doczekam to z martini wstrzymam sie az zobaczę porządne plamienie. Parę godzin mnie nie zbawi.

czekam na okres, pójdę w 2 dc na moni, jeśli torbieli nie będzie, to mogę brać aromek. Jeśli nadal będzie, to muszę się wstrzymać jeden cykl 😉 bardzo dziękuję za informacje, mega się przyda
Jak mnie się w czasie dwóch tygodni wchłonęło dużo dwucentymetrowych torbieli krwotocznych to czemu Twoja jedna torbiel miałaby się nie wchłonąć. Wchłonie się, będzie dobrze 😘.

Jeju..ja to kisnę teraz.. Na bank właśnie mam owulację..czuję to na maksa i jakbym miała dosłownie teraz uprawiać seks, to by nic z tego nie wyszło 🥸, aaale jeszcze dzisiaj nam pyknęło z seksem nim zaczęłam się czuć jak przed okresem 🥴. Spekuluję sama ze sobą w głowie „oby dzisiejsze plemniory dały radę!” 🤪🤞🏻. Nasze plany z iui dosłownie legły w gruzach na ten cykl 😒..
A zrobiłaś zastrzyk?

@Zazuu, czemu Ty medycyny nie skończyłaś?
Byłabyś świetną lekarką!
Jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy, rad, podejścia.

reklama
Do góry