reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
ja w kolejnym cyklu muszę iść w drugim dniu cyklu, żeby zobaczyć, czy mam nadal torbiel, żebym niepotrzebnie nie pompowala jej aromekiem. Czy w 2 dc ta torbiel już zniknie? Wie ktoś coś?
Ja tak miałam, usg w chyba 3dc i po torbieli nie było śladu, wydaliła się z okresem. @Zazuu z tego co pamietam to chyba tez tak miała? 🤔
a jeśli nie zdąży się wchłonąć 2 dc? wiem, że wtedy nici ze stymulacji, tylko mi się wydawało, że na to potrzeba ileś dni tej miesiączki, żeby to się wchlonelo i ze 2 mogą nie wystarczyć 😜
To będziesz musiała czekać aż się wchłonie, nieraz podaje się np przez miesiąc antykoncepcję żeby wyciszyć pracę jajników. Trzymam kciuki żeby franca znikała od razu 🤞🏻🤞🏻 Pierwszy raz byłaś na samym aromku?

Ja tak miałam, usg w chyba 3dc i po torbieli nie było śladu, wydaliła się z okresem. @Zazuu z tego co pamietam to chyba tez tak miała? 🤔

To będziesz musiała czekać aż się wchłonie, nieraz podaje się np przez miesiąc antykoncepcję żeby wyciszyć pracę jajników. Trzymam kciuki żeby franca znikała od razu 🤞🏻🤞🏻 Pierwszy raz byłaś na samym aromku?

Ja już nie pamiętam jak to było, ale na pewno nie miałam usg 2 dc tylko jakoś pod koniec okresu

Jeju..ja to kisnę teraz.. Na bank właśnie mam owulację..czuję to na maksa i jakbym miała dosłownie teraz uprawiać seks, to by nic z tego nie wyszło 🥸, aaale jeszcze dzisiaj nam pyknęło z seksem nim zaczęłam się czuć jak przed okresem 🥴. Spekuluję sama ze sobą w głowie „oby dzisiejsze plemniory dały radę!” 🤪🤞🏻. Nasze plany z iui dosłownie legły w gruzach na ten cykl 😒..

Dziękuję za pomoc i rady dziewczyny ❤️, ile wątku zajęłam, a gdzie jakieś ⏸️, czekam ❤️.
@acetylocholina czekam na info od Ciebie😊, 3mam kciuki żeby było dobrze ✊✊
Poszła beta, jestem właśnie po usg na którym nic nie widać także... jutro zaś USG z tą moją fajna Panią Doktor no i pewnie w pon i jak nic nie będzie to do domuuu😁😁😁😁 rozkręca się, na podpasce brąz, na papierze powoli krew, brzuch nie boli, zjadłabym konia z podkową 🤣

reklama
Ok, a monitorujesz jakoś owu? Zrób progesteron 7 dni po owulacji i wtedy będziesz coś wiedzieć
Zazuu orientujesz się może, czy jeśli zrobię progesteron 7 dpo, to on mi powie, czy pęcherzyk pękł? Będę brać dupka i wiem, że on mi nie zafalszuje wyniku, ale chciałabym wiedzieć czy dowiem się, czy pęcherzyk tylko urósł czy do tego pękł

Do góry