pluto_nova
Moderator
No to skąd wiesz, że owulacja na 100%?wciąż mam nadzieję, że jest/będzie dziś 8dpo także od jutra testuję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to skąd wiesz, że owulacja na 100%?wciąż mam nadzieję, że jest/będzie dziś 8dpo także od jutra testuję
bo byłam na monitoringuNo to skąd wiesz, że owulacja na 100%?
A co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarzeSuper! Powodzenia dla wszystkich!
Obyście od września wszystkie testy pozytywne miały
I za kilka lat dzieci do szkoły zapisywały
nie zgadzam się do końca, ja się udzielam trochę tu!A co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarze
to dziwne, że pęcherzyk pękł, a nie było widać ciałka żółtego… w końcu to ono odpowiada za wytwarzanie progesteronu…bo byłam na monitoringu
No Ty trochę taknie zgadzam się do końca, ja się udzielam trochę tu!
przecież założyłam specjalnie dla Ciebie ten wątekA co u Ciebie? Zwiałyście na priv, a na otwartych praktycznie same nowe twarze
Czemu specjalnie dla mnie ?przecież założyłam specjalnie dla Ciebie ten wątek
żebyśmy mogły porozmawiaćCzemu specjalnie dla mnie ?