wiktoria708
Fanka BB :)
Laski @ niby 20.09 ale powiedzcie mi czy jest sens próbować coś sprawdzać jutro rano?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ogóle na 30go miałam testowanie, ale że wyszło jak wyszło i kurła nie wiem co macie mi tam wpisać xd może ?!
A kiedy owu miałaś?Laski @ niby 20.09 ale powiedzcie mi czy jest sens próbować coś sprawdzać jutro rano?
do 8.09 ale czułam trochę ból jajników do 11.09A kiedy owu miałaś?
teoretycznie niby ten konkretny dzień wypadł na 5.09do 8.09 ale czułam trochę ból jajników do 11.09
ale wydaje mi się ze był troszkę późniejteoretycznie niby ten konkretny dzień wypadł na 5.09
Nie. Chociaż niektórzy mówią ze powinno być się na czczo - ale ja nie zauważyłam różnicyDziewczyny, przepraszam za pytanie zapewne z serii blondynki, a co tam, kto pyta nie błądzi . Do badania progesteronu jakoś się przygotowywałyscie? Bo mi jedynie powiedziała, że przy moich różnych cyklach żeby w dniu 21-22dc zrobić i tyle, czy na coś jeszcze zwrócić uwagę przed badaniem?
Jeśli przynajmniej 8 dni po owu, to ja bym sikłaale wydaje mi się ze był troszkę później
Ja zawsze jestem na czczo na badaniach krwi, więc pewnie będę tym bardziej, że tarczycę też badam itd. To będę z rana robić, więc luzik. Bo tsh też czytałam żeby najlepiej robić z rana.Nie. Chociaż niektórzy mówią ze powinno być się na czczo - ale ja nie zauważyłam różnicy