pluto_nova
Moderator
@aneta85aneta sikałaś? Napisałam, że wpiszę Ci jak będziesz miała negatywny test, albo okres
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie nie mieszkam na zadupiu do sklepu z 15 minut samochodemA masz jeszcze jakieś? Masz Rosska w poblizu? Albo aptekę?
Ale jak to takWłaśnie nie mieszkam na zadupiu do sklepu z 15 minut samochodem
a jak zawsze były białe, a teraz kreska to zmienia postać rzeczy Ja bym już jutro na betę leciałaSpróbuje choc zawsze tymi testuje i nigdy nie było nawet cienia po całym dniu a tu po 2 minutach
Dziewczyny! Mój popołudniowy sik! Nie wierze cała się trzęsę !!!!
Widzę krechę jak nicDziewczyny! Za 3 dni mam dostać @ 2 dni temu na papierze zauważyłam niteczke krwi byłam pewna że zaczyna się @ dzisiaj 3 dzień przed miesiączka plamienie takie różowe delikatne z głupia zrobiłam test teraz po południu i po 2 minutach takie coś. Dodam że nie mam żadnych objawów.
Pięknie, gratuluję!Dziewczyny! Mój popołudniowy sik! Nie wierze cała się trzęsę !!!!