reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Mój był chyba z 3-4 razy i nie wspomina tego najlepiej 😆👀..ale raczej każdy facet nie chodzi oddawać nasienia do badania z i dla przyjemności 🥸. Ogólnie może nie każdy to wie, ale nie każdy facet lubi sobie rozkapturzać mnicha 😂. A jak czeba to czeba noo 😝..
mój se czasem lubi xD ale mówił, że oddawania nasienia do badania w ogóle jest anty-seksualne i żadna tego typu przyjemność z tego nie płynie.

reklama
Ja myśle ze do sprawy niepłodności trzeba w końcu podejść zadaniowo. Zawsze mnie zastanawiała postawa mężów/partnerów, którzy nie widza problemu, kiedy kobieta wykonuje 10, czy 20 z kolei już zabieg, ciągle usg, itp., a problemem/kłopotem jest oddanie nasienia 🤷‍♀️
zgadzam się 100 . Jak nieraz czytam nawet, ze laski tłumaczą swoich facetów, ze dla nich "to trudne badanie" "boją się wyniku" to nie wiem czy śmiać się czy płakać

mój se czasem lubi xD ale mówił, że oddawania nasienia do badania w ogóle jest anty-seksualne i żadna tego typu przyjemność z tego nie płynie.
Kto se lepiej zrobi dobrze jak Ty sam.. no i tak jest xD my z mężem twierdzimy tak samo, że trzeba też się samemu zadowolić.. Jednak tylko my wiemy jak ruszać ręką, paluszkami, żeby było dobrze 🤣

Kto se lepiej zrobi dobrze jak Ty sam.. no i tak jest xD my z mężem twierdzimy tak samo, że trzeba też się samemu zadowolić.. Jednak tylko my wiemy jak ruszać ręką, paluszkami, żeby było dobrze 🤣
a jednak nie oddałabym seksu za robienie sobie samej do końca życia :D

Ty tam siedzisz w tym szpitalu i zboczeństwa Ci w głowie :D

Polecacie jakieś fajne filmy na netflixie albo seriale? Ja już mam wrażenie, że zobaczyłam wszystko.. przeczytałam już 3 książki xd jak mnie tu zostawia na weekend to mi mąż przywiezie lampę i se nowe paznokcie jebne 🤣🤣🤣🤣
dobry pomysł z tymi paznokciami 😉 nie wiem co już oglądałaś i co lubisz ale tak na szybko - ostatnio obejrzałam The Stranger i oceniam pozytywnie bo lubię, kiedy nie od razu wiadomo jaki będzie finał😅 The Fall było spoko, a Wąż zajebisty jak dla mnie i ten tajski klimat😅 a jak lubisz się pośmiać i chcesz tasiemca😋 to Grace&Frankie

reklama
Do góry