reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Dziewczyny a jak to jest z badaniem nasienia ? Bylyscie razem z partnerami ? Moj mowi ze sam nie chce isc. A ja sie wstydze ;p
Mój był chyba z 3-4 razy i nie wspomina tego najlepiej 😆👀..ale raczej każdy facet nie chodzi oddawać nasienia do badania z i dla przyjemności 🥸. Ogólnie może nie każdy to wie, ale nie każdy facet lubi sobie rozkapturzać mnicha 😂. A jak czeba to czeba noo 😝..

Mój był chyba z 3-4 razy i nie wspomina tego najlepiej 😆👀..ale raczej każdy facet nie chodzi oddawać nasienia do badania z i dla przyjemności 🥸. Ogólnie może nie każdy to wie, ale nie każdy facet lubi sobie rozkapturzać mnicha 😂. A jak czeba to czeba noo 😝..
No, my tez raczej nie świecimy cipka przed lekarzem dla przyjemności ;)

Tyle, ze to nie jest masturbacja w celu zaspokojenia seksualnego - co w moim przekonaniu byłoby grzechem - a badanie. Wiadomo ze znajda się ortodoksi, ale już nie demonizujmy tak całego KK ;)
Są dostępne prezerwatywy do zbierania nasienia do takich celów ale w trakcie prawilnego stosunku ;-)

reklama
Do góry