Doktur_M
Moderator
Wiesz, jacy są faceci jak chodzi o ich penisyTez jestem wierząca, ale na podobne obiekcje bym nie wpadła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz, jacy są faceci jak chodzi o ich penisyTez jestem wierząca, ale na podobne obiekcje bym nie wpadła
Mój jest po wojsku, wiec jeszcze dodatkowo skrzywiony po tych niskich lotów dowcipach kolegów - dobrze ze sam jest normalny i nie dał się zniszczyćWiesz, jacy są faceci jak chodzi o ich penisy
No jakby nie było masturbacja to grzech ;-).Tez jestem wierząca, ale na podobne obiekcje bym nie wpadła
Mój był chyba z 3-4 razy i nie wspomina tego najlepiej ..ale raczej każdy facet nie chodzi oddawać nasienia do badania z i dla przyjemności . Ogólnie może nie każdy to wie, ale nie każdy facet lubi sobie rozkapturzać mnicha . A jak czeba to czeba noo ..Dziewczyny a jak to jest z badaniem nasienia ? Bylyscie razem z partnerami ? Moj mowi ze sam nie chce isc. A ja sie wstydze ;p
Tyle, ze to nie jest masturbacja w celu zaspokojenia seksualnego - co w moim przekonaniu byłoby grzechem - a badanie. Wiadomo ze znajda się ortodoksi, ale już nie demonizujmy tak całego KKNo jakby nie było masturbacja to grzech ;-).
No, my tez raczej nie świecimy cipka przed lekarzem dla przyjemnościMój był chyba z 3-4 razy i nie wspomina tego najlepiej ..ale raczej każdy facet nie chodzi oddawać nasienia do badania z i dla przyjemności . Ogólnie może nie każdy to wie, ale nie każdy facet lubi sobie rozkapturzać mnicha . A jak czeba to czeba noo ..
No raczej!No, my tez raczej nie świecimy cipka przed lekarzem dla przyjemności
Chociaż może znajda się i takie XDNo raczej!
Są dostępne prezerwatywy do zbierania nasienia do takich celów ale w trakcie prawilnego stosunku ;-)Tyle, ze to nie jest masturbacja w celu zaspokojenia seksualnego - co w moim przekonaniu byłoby grzechem - a badanie. Wiadomo ze znajda się ortodoksi, ale już nie demonizujmy tak całego KK