Ceonis
Fanka BB :)
Ty się strasznie wcześnie na testowanie zapisalasCześć i czołem!
8 dni po
28 dzien cyklu
Test negatywny
Temperatura lekko w gorę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty się strasznie wcześnie na testowanie zapisalasCześć i czołem!
8 dni po
28 dzien cyklu
Test negatywny
Temperatura lekko w gorę
A miałyście kiedyś falstart? Są płodne, chcecie robić dziecko, szybka gra wstępna, a co do czego to facet ma zwiędłego kalafiora, a Wy susza całkowita i w sumie w głowie myśl, że to się nie uda i rezygnujecie?
Wczoraj żaliła mi się koleżanka z tego typu historii i się zastanawiam czy to częsta rzecz wśród staraczek i starakow, bo w końcu płodne wymagają pewnej mobilizacji, seks moze być przyjemnością i w sumie cierpieniem xd
Tak, zdarzały się takie cykle, kiedy rezygnowaliśmy z seksu, bo nie było siły i ochoty. Myśle ze to normalne, niezaleznie od tego jak frustrujace potrafi byćA miałyście kiedyś falstart? Są płodne, chcecie robić dziecko, szybka gra wstępna, a co do czego to facet ma zwiędłego kalafiora, a Wy susza całkowita i w sumie w głowie myśl, że to się nie uda i rezygnujecie?
Wczoraj żaliła mi się koleżanka z tego typu historii i się zastanawiam czy to częsta rzecz wśród staraczek i starakow, bo w końcu płodne wymagają pewnej mobilizacji, seks moze być przyjemnością i w sumie cierpieniem xd
U mnie do takiego falstartu nie doszło, bo jak pierwsze sekundy mi nie grają to nie ma szans, że pójdę dalej xd sama skreślam seksy tego dnia.Tak, zdarzały się takie cykle, kiedy rezygnowaliśmy z seksu, bo nie było siły i ochoty. Myśle ze to normalne, niezaleznie od tego jak frustrujace potrafi być
to na kiedy konkretnie wpisać na testowanie na pierwszej stronie?Cześć dziewczyny!
Czekam z niecierpliwością na 20/22.09 aby sprawdzić, czy będzie sukces! Dostaliśmy zielone światełko na wrzesień, po majowej stracie bliźniaków. Jestem pełna nadziei, ale jednocześnie żyje trochę w stresie i gdzieś muszę ulokować emocje Czy ktoś też w tych dniach sprawdza?
Nie dziwie się jej frustracji i wkurwieniu, prawdę mówiąc. W takich sytuacjach trudno powstrzymać emocjeU mnie do takiego falstartu nie doszło, bo jak pierwsze sekundy mi nie grają to nie ma szans, że pójdę dalej xd sama skreślam seksy tego dnia.
No moja koleżanka jest mega sfrustrowana i wkurwiona, no ale, to tylko organizm
z temperatur widać, że 9dpo, więc można zacząć prawilnie sikaćTy się strasznie wcześnie na testowanie zapisalas
U mnie do takiego falstartu nie doszło, bo jak pierwsze sekundy mi nie grają to nie ma szans, że pójdę dalej xd sama skreślam seksy tego dnia.
No moja koleżanka jest mega sfrustrowana i wkurwiona, no ale, to tylko organizm