reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Aż mi się łezka w oku zakręciła 😢 Wierze, ze pojawi się w końcu ten mały człowiek, któremu będziecie mogli pokazać caaaly świat ✊🏻✊🏻

współczuje Wam. Sami z mężem przechodzimy przez muł niepłodności.

Ale teraz to Wam zazdroszczę widoczków! Miejcie super czas!

Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
I Vice versa!
Życzę Wam nudnych ciąż, bo każdej z nas należy się to szczęście…💪🏻

Kobietki, ledwo fotę zrobiłam (i ta szybka w tym pinku, no nie pomagała 😅). Jak zobaczyłam temp. to od razu wystrzeliłam do łazienki 😄 Jest jedna rzecz, o której na lipcowkach pisałam (żylak powrozka nasiennego), gdzie mąż niedawno rozmawiał ze mną, że chyba pójdzie zbadać sperme, a tu taka niespodzianka 😃

Trochę mnie tu nie było, a tu takie info.
Gratulacje ❤️

Dobra, ja już po i nisza okazała się wielka i tak jak poderzewano zbiera się tam śluz, który powoli wychodzi i nic dziwnego, że zarodki nie są w stanie się utrzymać. Jajowody drożne, dziś 8dc a w niszy jeszcze zalega krew z okresu (a mój okres trwa 3 dni), polipa nie było. Trzeba operacyjnie naprawić niszę i skierowanie do szpiyala
A jak Ty czujesz się z tą diagnozą? Bo z jednej strony operacja brzmi przerażająco, ale z drugiej jak się znajdzie przyczynę i do tego jest już plan działania, to można poczuć dużą ulgę 👌

A jak Ty czujesz się z tą diagnozą? Bo z jednej strony operacja brzmi przerażająco, ale z drugiej jak się znajdzie przyczynę i do tego jest już plan działania, to można poczuć dużą ulgę 👌
w sumie to lepiej ta diagnoza niż tak jak do tej pory robienie mnóstwa badań, które wychodziły ok i szukanie dalej po omacku. Jestem po dwóch cesarkach, pierwsza w narkozie, druga na znieczuleniu podpajęczynówkowym - zero problemu z bólem i rekonwalescencją, więc operacje przechodzę dobrze i raz, dwa dochodzę do siebie, więc to nie jest takie straszne dla mnie. A jak chcę się dalej rozmnażać, to trzeba naprawić 😂

Ja bym dziś męża wydupczyła w szpitalu bo tak mi się chce hahaha Ale boje się.. i wolę żeby jeszcze przez parę dni tylko lekarz tam zaglądał 🤣🤣🤣
Już oczami wyobraźni widzę tego spoko ordynatora, który przy badaniu mówi:
„No pani Acetylocholino, jestem rozczarowany pani postawą. Liczyłem, ze oprócz ultrasonografu żadnego penisa pani nie wepchnie. Jednak wyłączymy pani internet.”

reklama
Do góry