Ewell_life
Początkująca w BB
A myślałam, że rano nie można ich robić, ale powtórzęmysle, że warto powtórzyć ten test rano i będziesz miała jasność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślałam, że rano nie można ich robić, ale powtórzęmysle, że warto powtórzyć ten test rano i będziesz miała jasność
rano, ale nie z pierwszego moczuA myślałam, że rano nie można ich robić, ale powtórzę
Dziewczyny co myślicie (test facelle owu) ?
W sensie wiem, że nie pik, ale owulacji spodziewałam się dopiero w sobotę- niedziele. Jednak, że ostatni cykl miałam mega krotki postanowiłam zrobić wcześniej. Możliwe ze taka kreska byłaby tak długo przez spodziewana owulacja? Czy raczej już się spodziewać na dniach? Pytam, bo mam zaplanowany wyjazd do pracy do innego miasta, chyba będę musiała męża ściągnąć
Zobacz załącznik 1443017
Rozumiem, dzięki za radę, tak zrobię Tak czy siak trzeba działaćrano, ale nie z pierwszego moczu
Dzięki za opinie! A myślałam, że są dobre. Jakieś inne polecasz?Nie lubię tych testów. Albo mi nie wychodziły albo zaczynałam robić za wcześnie albo przez to, że robiłam je raz dziennie, przegapiałam peak. Nie wspominam ich dobrze a i w sumie są drogie w porównaniu do innych owulacyjnych.
AMH 5.95Mam 25 lat, badania zrobione w 3dc
Na pierwszy rzut oka jest ok czy nie?
Wydaje ni się, ze tak, ja mam 3 coś a mam 28 lat.Dziewczyny dobrze odczytuje ze wynik jest dobry ?
Edit :23 lata