reklama
Mrufka@@1
Fanka BB :)
Jest cień - masz możliwość iść dziś na betę?
W czwartek mam urlop to przed wizytą u endokrynologa zrobię o ile @ nie przyjdzie . Kurde grupie to bo znowu mam nadziejęJa dalej nic nie widzę
Dlaczego w zasadzie nie poszlas na bete? 15 dpo albo nawet i 13 gdyby owu byla z 2 dni po piku to beta da Ci 100% odpowiedź.
A jak cykl może być rozjechany to warto dorzucić proga i do wieczora wiesz na czym stoisz
Lubiekluskikladzione
To już coś To jest mój test przy becie <0.1 z zeszłego miesiąca...Ja używałam. Ciąży nie pokazał bo jej nie było
Załączniki
Zazuu
To już coś To jest mój test przy becie <0.1 z zeszłego miesiąca...
W ogóle mnie to nie dziwi
Widziałam tyle duchów i kresek z i u siebie i u dziewczyn, a ciąży nie było.
Póki co nutę zaufania mam już tylko do pinka strumieniowego chociaż podobno też zdarzały się oszustwa.
Dlatego jak ja widzę cokolwiek co wydaje się cienie to robię drugi test i jeśli dalej widzę to w ciągu 30 minut jestem na becie szkoda mi psychiki na to po tyłu latach
Doktur_M
Moderator
To ja miałam taki dziwaczny w zeszłym tygodniu, sik na zasadzie "mam to ostatnie testeo, zużyję". I były dwie kreski, ale obie bardzo jasne. Gdyby ktoś nie czytał forum czy internetu to już by się jarał, że jest ciąża...To już coś To jest mój test przy becie <0.1 z zeszłego miesiąca...
Lubiekluskikladzione
dziewczyny wpiszcie mi @
Ja zrobiłam dokładnie to samo. W tym samym dniu wątpliwości rozwiane...W ogóle mnie to nie dziwi
Widziałam tyle duchów i kresek z i u siebie i u dziewczyn, a ciąży nie było.
Póki co nutę zaufania mam już tylko do pinka strumieniowego chociaż podobno też zdarzały się oszustwa.
Dlatego jak ja widzę cokolwiek co wydaje się cienie to robię drugi test i jeśli dalej widzę to w ciągu 30 minut jestem na becie szkoda mi psychiki na to po tyłu latach
A to mój zapas na ten miesiąc
Załączniki
Paxa
Ja nic nie widzę Edit: Chciaż czekaj, wytężyłam wzrok i chyba jednak cos widzę? Tutaj beta jak nic, chyba ze bym za 2 dni test zrobiła...Ja chyba dziśZobacz załącznik 1442829 zrezygnuje z tego wina , na innym teście też coś widzę chyba że atakuje mnie ostry cień mgły
Tymczasowa28
te testy powinny być wycofane z obiegu. One pokazują mocna kreskę testowa, zanim jeszcze się z testu skorzystaTo już coś To jest mój test przy becie <0.1 z zeszłego miesiąca...
reklama
Gabson123
Na moje oko coś tam świtaJa chyba dziśZobacz załącznik 1442829 zrezygnuje z tego wina , na innym teście też coś widzę chyba że atakuje mnie ostry cień mgły