reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

A dziękuje, jest coraz lepiej (fizycznie). Dostałam na trochę l4, wiec mam nadzieje, ze dojdę do siebie:) jutro jadę skontrolować betę. Wczoraj sikalam na test ciążowy i druga kreska pojawiła się po kilku sekundach, wiec jeszcze beta podejrzewam, ze wysoka. Za 2 tyg będę mieć wynik histopato, a z tym wynikiem już pójdę do gina ii zobaczymy jaki będzie miał dla nas plan 🤷‍♀️. Jak u Ciebie? Jest szansa w tym miesiącu na dwie kreski?
Oby miał genialny plan, szybki, łatwy i prosty do wdrożenia! Wszystkie trzymamy kciuki! 🥰🥰🥰🥰

Jak są seksy to zawsze jakaś szansa jest :D Acz nie nastawiam się w żadną stronę, bo to był trochę niespójny miesiąc.

reklama
Tak mnie dzisiaj kusiło, żeby zatestować i teraz żałuję, bo straciłam tylko Pinka 😅
10 dpo widać tylko biel..

Do wczoraj tak mnie cycki bolały, że już miałam mega nadzieję, dzisiaj już ich tak nie czuję :(
Ale nie poddaję się, w grudniu jak zaszłam miałam podobnie. Od owulki do szczytu proga cycki mega bolące, parę dni przerwy, a od pozytywnego testu, nawet mnie bolało pod jedną pachą :p W ten dzień miałam widoczny pierwszy cień.

Tak mnie dzisiaj kusiło, żeby zatestować i teraz żałuję, bo straciłam tylko Pinka 😅
10 dpo widać tylko biel..

Do wczoraj tak mnie cycki bolały, że już miałam mega nadzieję, dzisiaj już ich tak nie czuję :(
Ale nie poddaję się, w grudniu jak zaszłam miałam podobnie. Od owulki do szczytu proga cycki mega bolące, parę dni przerwy, a od pozytywnego testu, nawet mnie bolało pod jedną pachą :p W ten dzień miałam widoczny pierwszy cień.
widzę ze mamy zaznaczony ten sam dzień do testowania! 🤗Walczę z sobą od rana, by zrobić ten test i mam dokładnie takie same objawy 😆 w takim razie się wstrzymuje.. niech piątek będzie tym szczęśliwym ❤️

Ale mi się dzisiaj dłuży dzień.. Masakra! Betę dopiero jutro będą robić.. rzygać mi się dalej chce, w głowie mi się kręci, co chwilę przysypiam jakbym miała narkolepsję 🤣 do głowy dostaje od tego czekania.. i czytania w necie na temat CP, biochemicznej, a może jednak prawidłowej i tak w kółko 🤯

reklama
Ale mi się dzisiaj dłuży dzień.. Masakra! Betę dopiero jutro będą robić.. rzygać mi się dalej chce, w głowie mi się kręci, co chwilę przysypiam jakbym miała narkolepsję 🤣 do głowy dostaje od tego czekania.. i czytania w necie na temat CP, biochemicznej, a może jednak prawidłowej i tak w kółko 🤯
Co lekarze mowią? Jest szansa na pęcherzyk w macicy? Który to tydz?Jaki poziom ostatniej bety, życzę dużo cierpliwości, nie cierpię szpitali, nawet siedzenie w tel mnie nudzi w nim, ja zawsze wykorzystuje czas w szpitalu na szansę odpoczynku i wyspania się na zapas... wtedy nikt nie chce nic ode mnie, poza pielęgniarkami😂😜

Do góry