reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

ja w tym miesiacu pelna para ... zamowilam na shopee karton pinkow 🤣🤣🤣🤣 gdybyscie zobazyly mine starego jak zobaczyl na mailu zamowienie hahaha bezceny widok :p
Mój jak zobaczył karton z pinkami to tylko tajemniczo się do mnie uśniechnął 😂 ale było ich tam tylko 8 szt i 2 szt owulacyjnych.
Pinki zamawiam za 2,95 z jednej apteki. Ktoś tu kiedyś dawał linka do nich.
Jeszcze nie miałam owulacji, a już bym chciała testować!

reklama
hahaha niestety szukal informacji o swojej paczce i sie nadzial 🤣🤣🤣🤣 powiedzialam,ze jestem lowcą promocji bo sztuka na shope 3,99 a w rosku 15xD

Mój jak zobaczył karton z pinkami to tylko tajemniczo się do mnie uśniechnął 😂 ale było ich tam tylko 8 szt i 2 szt owulacyjnych.
Pinki zamawiam za 2,95 z jednej apteki. Ktoś tu kiedyś dawał linka do nich.
Jeszcze nie miałam owulacji, a już bym chciała testować!
to na shopee 3,99 ... przeplacilam ;/////

reklama
Chyba złapałam jakąś infekcje.. z objawów i tego co wyczytałam na internecie to infekcja grzybiczna ehhh a na weekendzie ma być owu :/ jal myślicie przekreśla to już szanse w tym miesiącu ? :(
Najlepiej udać się do lekarza, jeśli wcześniej tego czymś nie leczyłaś. Też miałam z tym problemy, dziewczyny z forum doradzały różne rzeczy, stosowałam się grzecznie i od gina stosowałam leki, ale jak wróciło kolejny już raz to sama zaczęłam zgłębiać temat. Kupiłam probiotyk Sanprobi biało-czerwone opakowanie i po kilku tabletkach nie wróciło więcej.

Do góry