reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Mam na myśli po prostu to, że skoro nie spodziewam się ciąży akurat w w tym cyklu ale zaraz go kończę to myślałam, że mogę się udzielać i tak. Dokładnie na tych samych zasadach co inne dziewczyny co nie testują z różnych przyczyn. Ale skoro nie to nie widzę problemu, jutro zastestuje jak nie dostanę okresu więc śmiało możesz mnie wpisać
Dla mnie akurat bylaś bardzo pomocna, bez znaczenia testujesz czy nie.

Oby się udało 🤞🙂
U mnie testy w sobote niby wychodziły pozytywne, śluz był, sutki bolały i mega żyły powychodziły, tak było może 3 dni seks niby przez te dni był, wczoraj 2 razy ( północ i południe) w nocy już nie mieliśmy siły 😆😆😆 dziś już śluz inny więc chyba po płodnych dniach... Ale czy była owu to nie wiem... Zobaczymy 🙂 a jak nie będzie z tego ciąży to trudno 🙄
Trzymam kciuki, żeby się udało ☺️

Kurcze, patrzę na te wasze wykresy i póki co dla mnie to jest czarna magia. Obawiam się, że kupię sobie termometr będę mierzyć, a i tak połowy z tego wykresu nie zrozumiem 😂

reklama
Do góry