pluto_nova
Moderator
jak dzieci…Faktycznie. Co za moderator tego wątku! zgłaszałam kiedy ma mnie wpisać i co... dzięki w ogole dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak dzieci…Faktycznie. Co za moderator tego wątku! zgłaszałam kiedy ma mnie wpisać i co... dzięki w ogole dzieki
Dla mnie akurat bylaś bardzo pomocna, bez znaczenia testujesz czy nie.Mam na myśli po prostu to, że skoro nie spodziewam się ciąży akurat w w tym cyklu ale zaraz go kończę to myślałam, że mogę się udzielać i tak. Dokładnie na tych samych zasadach co inne dziewczyny co nie testują z różnych przyczyn. Ale skoro nie to nie widzę problemu, jutro zastestuje jak nie dostanę okresu więc śmiało możesz mnie wpisać
Trzymam kciuki, żeby się udałoOby się udało
U mnie testy w sobote niby wychodziły pozytywne, śluz był, sutki bolały i mega żyły powychodziły, tak było może 3 dni seks niby przez te dni był, wczoraj 2 razy ( północ i południe) w nocy już nie mieliśmy siły dziś już śluz inny więc chyba po płodnych dniach... Ale czy była owu to nie wiem... Zobaczymy a jak nie będzie z tego ciąży to trudno
Trzymam kciuki, żeby się udało
wszystkim Wam się musi udać, bo mam dość wpisywania - wolę wpisywaćOj bardzo bym chciała na pewno tak bardzo jak każdy z nas tego chce
Ale jak się nie uda to w październiku działamy dalej nie ma co się załamywać
pomożemyKurcze, patrzę na te wasze wykresy i póki co dla mnie to jest czarna magia. Obawiam się, że kupię sobie termometr będę mierzyć, a i tak połowy z tego wykresu nie zrozumiem
Taki wrzesień do dupy…wszystkim Wam się musi udać, bo mam dość wpisywania - wolę wpisywać