reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

widzicie tu gdzieś pik ? testy są poukładane chronologicznie, na dole Jest sprzed chwili. Jeszcze tak dobrze nie wysechl
edit. zdj dodało się do góry nogami 🙈
IMG_20220908_171244.jpg

reklama
Okej to wszystkiego dowiesz się dopiero teraz. Który to dzień cyklu? Jak długie masz cykle i którego mniej więcej dnia masz owulacje ?
12 dc. swoje cykle mam ok 30 dni, przy braniu dupka 26-28. Nie miewam owulacji, chyba, że przy stymulacji, na której jestem. W cyklu w którym zaszlam brałam aromek i ovi i się udało, niestety późne zagniezdzenie i poronilam. W tym cyklu, w którym zaszlam, brałam też bromocorn na zbicie prolaktyny. Dalej parę mies przerwy, ostatni cykl też aromek i ovi, niestety nic to nie dało, ale nie brałam nic na zbicie prolaktyny, bo odstawiłam w kwietniu jak zaszlam w ciążę. Dopiero teraz wróciłam do brania bromocornu, bo prolaktyna była przekroczona 2-krotnie. W tym cyklu nie mam ovi, no ale ostatnio nie pomógł, więc domniemam, że jak unormuje prolaktyne, to może zastrzyk nie bedzie potrzebny 😉

12 dc. swoje cykle mam ok 30 dni, przy braniu dupka 26-28. Nie miewam owulacji, chyba, że przy stymulacji, na której jestem. W cyklu w którym zaszlam brałam aromek i ovi i się udało, niestety późne zagniezdzenie i poronilam. W tym cyklu, w którym zaszlam, brałam też bromocorn na zbicie prolaktyny. Dalej parę mies przerwy, ostatni cykl też aromek i ovi, niestety nic to nie dało, ale nie brałam nic na zbicie prolaktyny, bo odstawiłam w kwietniu jak zaszlam w ciążę. Dopiero teraz wróciłam do brania bromocornu, bo prolaktyna była przekroczona 2-krotnie. W tym cyklu nie mam ovi, no ale ostatnio nie pomógł, więc domniemam, że jak unormuje prolaktyne, to może zastrzyk nie bedzie potrzebny 😉

12 dzień cyklu to jeszcze dość wcześnie, nieraz test owulacyjny rano jest negatywny a pod wieczór już 2 tluste krechy więc testuj dalej. Mam nadzieje, że unormujesz prolaktynę i będziesz miała piękną owulkę.

reklama
Może jest razem z moim? Bo też czekam na swojego od tygodnia 😅😅😅 i akurat ciemnieją testy ale jeszcze dużo brakuje do twoich kolorow
jak na Śląsku to jest 😂 nie no, w środę pojechał, seksy były w nocy z wtorku na środę, gdzieś koło 2.30, a następne będą w sobotę jak wróci 😂

Do góry