Owulacja
Fanka BB :)
widzicie tu gdzieś pik ? testy są poukładane chronologicznie, na dole Jest sprzed chwili. Jeszcze tak dobrze nie wysechl
edit. zdj dodało się do góry nogami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widzicie tu gdzieś pik ? testy są poukładane chronologicznie, na dole Jest sprzed chwili. Jeszcze tak dobrze nie wysechl
edit. zdj dodało się do góry nogami
12 dc. swoje cykle mam ok 30 dni, przy braniu dupka 26-28. Nie miewam owulacji, chyba, że przy stymulacji, na której jestem. W cyklu w którym zaszlam brałam aromek i ovi i się udało, niestety późne zagniezdzenie i poronilam. W tym cyklu, w którym zaszlam, brałam też bromocorn na zbicie prolaktyny. Dalej parę mies przerwy, ostatni cykl też aromek i ovi, niestety nic to nie dało, ale nie brałam nic na zbicie prolaktyny, bo odstawiłam w kwietniu jak zaszlam w ciążę. Dopiero teraz wróciłam do brania bromocornu, bo prolaktyna była przekroczona 2-krotnie. W tym cyklu nie mam ovi, no ale ostatnio nie pomógł, więc domniemam, że jak unormuje prolaktyne, to może zastrzyk nie bedzie potrzebnyOkej to wszystkiego dowiesz się dopiero teraz. Który to dzień cyklu? Jak długie masz cykle i którego mniej więcej dnia masz owulacje ?
A co myślisz po wyschnięciu?
12 dc. swoje cykle mam ok 30 dni, przy braniu dupka 26-28. Nie miewam owulacji, chyba, że przy stymulacji, na której jestem. W cyklu w którym zaszlam brałam aromek i ovi i się udało, niestety późne zagniezdzenie i poronilam. W tym cyklu, w którym zaszlam, brałam też bromocorn na zbicie prolaktyny. Dalej parę mies przerwy, ostatni cykl też aromek i ovi, niestety nic to nie dało, ale nie brałam nic na zbicie prolaktyny, bo odstawiłam w kwietniu jak zaszlam w ciążę. Dopiero teraz wróciłam do brania bromocornu, bo prolaktyna była przekroczona 2-krotnie. W tym cyklu nie mam ovi, no ale ostatnio nie pomógł, więc domniemam, że jak unormuje prolaktyne, to może zastrzyk nie bedzie potrzebny
szczerze to oby, bo stary wraca w sobotę i fajnie, jakby zdążyłDalej negatywne. Ale pewnie już niedługo
jest szansa, że wróci idealnieszczerze to oby, bo stary wraca w sobotę i fajnie, jakby zdążył
Może jest razem z moim? Bo też czekam na swojego od tygodnia i akurat ciemnieją testy ale jeszcze dużo brakuje do twoich kolorowszczerze to oby, bo stary wraca w sobotę i fajnie, jakby zdążył
jak na Śląsku to jest nie no, w środę pojechał, seksy były w nocy z wtorku na środę, gdzieś koło 2.30, a następne będą w sobotę jak wróciMoże jest razem z moim? Bo też czekam na swojego od tygodnia i akurat ciemnieją testy ale jeszcze dużo brakuje do twoich kolorow