Dziewczyny a orientujecie się czy jest jakiś wątek o inseminacji lub są tu dziewczyny pzygotowujące się do tego ? bo nie mogę nic aktualnego znaleźć a ja mam w poniedziałek pierwszą wizytę i może byłoby mi raźniej. Mój ginekolog stwierdził, żeby iść w tym kierunku.
reklama
Nel331
Fanka BB :)
Dziewczyny a orientujecie się czy jest jakiś wątek o inseminacji lub są tu dziewczyny pzygotowujące się do tego ? bo nie mogę nic aktualnego znaleźć a ja mam w poniedziałek pierwszą wizytę i może byłoby mi raźniej. Mój ginekolog stwierdził, żeby iść w tym kierunku.
A ja mam inny opór. Ja się boje że nabawię się jakiejś infekcji
To wkładajcie w odbyt jak mierzyłam, dopóki mi nie przeszedł zapał, to właśnie mierzyłam rektalnie. Polecam.
agutek_
Albo tutaj https://www.babyboom.pl/forum/temat/iui-inseminacja-w-walce-o-pierwsza-dzidzie.40458/Dziewczyny a orientujecie się czy jest jakiś wątek o inseminacji lub są tu dziewczyny pzygotowujące się do tego ? bo nie mogę nic aktualnego znaleźć a ja mam w poniedziałek pierwszą wizytę i może byłoby mi raźniej. Mój ginekolog stwierdził, żeby iść w tym kierunku.
Owulacja
A jak mnie pogoni zanim termometr zacznie pikać? Będę jak dziewczyna z DubajuTo wkładajcie w odbyt jak mierzyłam, dopóki mi nie przeszedł zapał, to właśnie mierzyłam rektalnie. Polecam.
Paxa
@asiasiasia i jak, są wyniki?
Paxa
To tak nie jest, przecież nie wkładasz go w całości, a wieksza część końcówkiA jak mnie pogoni zanim termometr zacznie pikać? Będę jak dziewczyna z Dubaju
asiasiasia
nie mam jeszcze czekam.@asiasiasia i jak, są wyniki?
reklama
Harinka
Będę szła ale po weekendzie zrobię też proga. Ale jajaa Ty jeszcze zwlekałaś mi tu z testowaniem! Gratulacje! Będziesz szła na betę, czy sobie odpuszczasz?