reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
6 dzien spoznia mi sie okres.
Ja miałam cykl gdzie opóźnił mi się okres o 1,5 miesiąca - ciąży nie było wykluczyłam to testem . Potem był ginekolog - cytologia , usg jajników do tego jeszcze zrobiłam morfologię tsh ft3 ft4 i wszystko było Ok. A ja czułam się źle - cycki chciały mi wybuchnąć . A to wszystko było przez stres ze staraniami z pracą i słabym snem . Jak troszkę odpuściłam wszystko wróciło do normy. Jeżeli cię to uspokoi zrób sobie wszystkie badania bo to Ci na pewno nie zaszkodzi

Ja miałam cykl gdzie opóźnił mi się okres o 1,5 miesiąca - ciąży nie było wykluczyłam to testem . Potem był ginekolog - cytologia , usg jajników do tego jeszcze zrobiłam morfologię tsh ft3 ft4 i wszystko było Ok. A ja czułam się źle - cycki chciały mi wybuchnąć . A to wszystko było przez stres ze staraniami z pracą i słabym snem . Jak troszkę odpuściłam wszystko wróciło do normy. Jeżeli cię to uspokoi zrób sobie wszystkie badania bo to Ci na pewno nie zaszkodzi
tsh, ft3 i ft4 wporzadku. Cytologia pobrana wczoraj. Usg niby mialam wczoraj ale dzisaj o 18 mam innego gina.

Nie zauważyłam żeby ktos komuś umniejszał. Mierzenie temperatury nie jest dla każdego. Są tacy co wolą sikać na testy i tacy co mierzą temperaturę.

A są takie co mierzą temperaturę, sikają na testy owulacyjne i jeszcze chodzą na monitoring. Także mam nadzieję, że mi się to dziecko należy :D

reklama
Do góry