reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

a mi kazał robić między 5 a 9 rano. Ja bezpośrednio po przebudzeniu to śmigam siku bo pęcherz pełny mam
Pierwszy raz czytam o takim rozbiegu godzinowym. Z tego co mi się obijało to o jednej porze i zaraz po przebudzeniu powinno być. Niestety rozjazd może zrobić wstanie, zły sen itd. Ale mogę się mylić, mamy tu ekspertki, które mierzą to niech się wypowiedzą.

reklama
Tak naprawdę to bardzo proste.
Pomiar wykonujesz zawsze o tej samej godzinie, przed wstaniem z łóżka, bez sikania itp. Po minimum 6 godzinach snu. Zapisujesz w apce i pytasz co sądzimy 😂 a tak serio to na początku każdy wykres będzie Ci się wydawał czarną magią, a po kilku cyklach będziesz już śmigać jak szalona
Serio musi być minimu 6h?😱 Teraz to chyba spełniam. Chociaż ja najlepiej się czułam w moim intesywny trybie i wtedy 5-6h spania 🙈😂. Teraz śpię więcej już od dłuższego czasu, ale wcale nie lepiej się czuje 😂🙈

Pierwszy raz czytam o takim rozbiegu godzinowym. Z tego co mi się obijało to o jednej porze i zaraz po przebudzeniu powinno być. Niestety rozjazd może zrobić wstanie, zły sen itd. Ale mogę się mylić, mamy tu ekspertki, które mierzą to niech się wypowiedzą.
co do tego mam zadanie. Jednorazowy pomiar temperatury, jutro o jednej godzinie, potem po godzinie i po dwóch zobaczycie co się będzie działo z temperaturą 😝 Kto chętny do wykonania? Takie zadanie domowe 😁
O kierwa, to jednak jest szkoła… 😮🤣

Serio musi być minimu 6h?😱 Teraz to chyba spełniam. Chociaż ja najlepiej się czułam w moim intesywny trybie i wtedy 5-6h spania 🙈😂. Teraz śpię więcej już od dłuższego czasu, ale wcale nie lepiej się czuje 😂🙈

Teoretycznie nie musi. Są źródła które mówią o 3, ale najważniejsza jest tu pewnie stała ilość snu

reklama

Załączniki

• f045e3c5-13da-458a-8c1c-3e3991ace584.jpeg
    f045e3c5-13da-458a-8c1c-3e3991ace584.jpeg
    29,6 KB · Wyświetleń: 56
Do góry