reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Napisałaś o raku jajnika więc do tego się odniosę, umiera na niego 6 tys. polek rocznie.
W tamtym roku było prawie 13 tys. prób samobójczych

Nikt tu nie kazał nie iść do lekarza, nie badać bety. Wszystkie dziewczyny napisały o tym, żeby DODATKOWO spróbować psychologa. Nikt nie postawił żadnej diagnozy (z resztą tam samo jak i internista i ginekolog), po prostu sytuacje o których pisze Asia są niepokojące i warto szukać pomocy u RÓŻNYCH specjalistów
Myślę, że wszystko już zostało powiedziane, o zdrowiu fizycznym i psychicznym, więc nie ma co bić piany i odgrzewać kotletów. Miłego dnia :)

reklama
No u nas nie ma przyczyny. Zarodki są więc to też nie kijowa jakość komórek jajowych. Jesteśmy ledwo po 30tce.

Świeży transfer był odroczony ze względu na to, że w dniu zakończenia stymulacji poziomy hormonów były już trochę za wysokie. Mój lekarz uważa, że lepiej nie ryzykować i lepiej maksymalizować szansę.

Pierwszy mrożony został odroczony, ponieważ okazało się, że zrobiły mi się powikłania po punkcji - torbiele krwotoczne.

Drugie podejście zostało odroczone, bo złapaliśmy Covid po 2.5 roku życia bez. Zdążyliśmy już wydać hajs na monitoring i badania.

Próbujemy na cyklu naturalnym więc generalnie kolejne podejście będzie po miesiączce ale czy tym razem wszystko będzie ok tego nie wie nikt ;-).
Trzymam mocno kciuki w takim razie :)

Wa
Super, dziękuje Ci bardzo za wszelkie podpowiedzi i sugestie.

Powiem tym, ktore nie prowadzą wykresu temperatury, ze warto, bo normalnie juz sikalabym na testy i wypatrywała cieni, a jednak te pomiary troche człowieka stopują i trzymają w ryzach, aż żałuję, ze dopiero teraz zaczęłam swoją przygodę z nim. Warto
Chciałabym wstawać o jeden porze nie pracując na dwie zmiany co tydzoen🥵 aczkolwiek wybudzając się tylko aby na pomiar.... jakoś to nie dla mnie🥲

Wa

Chciałabym wstawać o jeden porze nie pracując na dwie zmiany co tydzoen🥵 aczkolwiek wybudzając się tylko aby na pomiar.... jakoś to nie dla mnie🥲
z tego samego powodu ja nie będę mierzyć temperatury - nie wyobrażam sobie budzić sie codziennie i musieć mierzyć. I pewnie rzadko bym mogła zmierzyć i iść spać - pewnie już bym się rozbudziła i nie mogła zasnąć dalej

reklama
Do góry