Zazuu
Fanka BB :)
Oki trochę techniki i człowiek się gubi....
No i wygląda to tak.
Zdecydowanie lepiej
Jeszcze 1 albo 2 pomiary i flo ustawi owu. Chociaż pewnie ustawi na 7.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki trochę techniki i człowiek się gubi....
No i wygląda to tak.
Hehhe czemu trudno się dziwić, jak tu taka mieszanka wybuchowa: PMSy, burze ciążowych hormonów i narastające frustracje spowodowane niepowodzeniami. Czasem jakaś wisienka w postaci złotego strzału w pierwszym cyklu. I to wszystko skumulowane w jednym miejscuJak to ???
Wrzesień ~~ królową trudno wybrać, były 2 kandydatki, ale na prowadzenie zdecydowanie wychodzi asiasiasia ~~
Oczywiście proszę o traktowanie tych wpisów jako element humorystyczny rozładowujacy narastające tu momentami napięcie
Jak odpalasz apke i klikniesz w te 3 kreski w lewym górny roku to masz zakładkę flo premium i tam widzisz czy masz włączone
Robiłam pojedyncze badania immuno, które zlecali mi lekarze i wszystko było ok. Profilaktycznie dostaje też Encorton.A robiłaś immunologię? Gdzieś mi się obiło, że to jest przyczyna również nieudanych transferów. Zastanawiam się czy nie poszerzyć samodzielnie badań, bo tego nie miałam, a trochę mnie to przeraża. No i chyba zacznę lekturę na wątku ivf, bo jeszcze mam całą masę nierozwianych wątpliwości.
Czechy wybrałam po rozmowie ze swoim ginekologiem. Było kilka czynników, między innymi trochę bardziej liberalne prawo czeskie. Wybrałam dwie kliniki w Czechach i dwie w Polsce. Zadzwoniłam w pierwszej kolejności do Ostravy, dostałam szybko termin i w sumie tyle. Szybki termin dostaliśmy przez wzgląd na wiek i przede wszystkim przez nasze obciążenia, których nie chce na forum poruszać, żeby uniknąć dyskusji, czyj ból jest lepszy
A macie już termin transferu?
Zdecydowanie lepiej
Moje paski owu z wczoraj, niestety kilka dni bylo przerwy, bo nie doszly na czas, zakończenia ostatnich, wiec kiedy byl pik nie wiem.Zdecydowanie lepiej
Moje paski owu z wczoraj, niestety kilka dni bylo przerwy, bo nie doszly na czas, zakończenia ostatnich, wiec kiedy byl pik nie wiem.
10
13
19
A a jakiego powodu było przekładane, jeżeli mogę zapytać?Robiłam pojedyncze badania immuno, które zlecali mi lekarze i wszystko było ok. Profilaktycznie dostaje też Encorton.
Czesi to w ogóle chyba nie uznają immunologii więc jak wybierasz Czechy to chyba nie ma sensu tego robić.
Nie da się ustalić terminu transferu z wyprzedzeniem. Będziemy próbować w najbliższym cyklu, zobaczymy czy coś z tego będzie. Mieliśmy to już przekładane więc ciężko mi się nastawiać, że będzie.
Super, dziękuje Ci bardzo za wszelkie podpowiedzi i sugestie.Wszystkie pozytywne, ale jeśli nir robiłaś wcześniej to nic nie mówią. Mogły być pozytywne i 3 dni wcześniej
Pokaż jutro zdjęcie wykresu to sporo powie