królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Haaaa no tak tak negatywne, zdziwilam się tą opinią ze pozytywneA nie, one są chyba do góry "nogami" czyli negatywne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haaaa no tak tak negatywne, zdziwilam się tą opinią ze pozytywneA nie, one są chyba do góry "nogami" czyli negatywne
No mi flo wyznaczyło owu na dziś mimo że testy mam negatywne i dopiero 14dc a zazwyczaj mam ok 17.
Ale temp dopiero od kilku dni w niego wbijam także może dlatego
No u nas nie ma przyczyny. Zarodki są więc to też nie kijowa jakość komórek jajowych. Jesteśmy ledwo po 30tce.A a jakiego powodu było przekładane, jeżeli mogę zapytać?
My jesteśmy zdecydowani na Czechy na zabieg. Leczymy się w poradni leczenia niepłodności w Katowicach i to tutaj mamy cała diagnostyke. Immunologia to raczej dla mojej informacji, bo póki co jedyna znaleziona przyczyna to u nas czynnik męski. Ale mam natłok myśli i strasznie się boje niepowodzenia, no i nie wiem.. Staram się sprawdzać wszystko żeby potem sobie nie pluć w brodę że mogłam się lepiej przygotować albo coś jeszcze zrobić żeby zminimalizować ryzyko.
Ja też myślałam dlatego, że to taki pierwszy raz, więc stwierdziłam, że nie ma co się schizowac, bo dużo rzeczy może mieć na to wpływ, ale jak drugi mi się powtarza to już sama nie wiem . Po @ i tak się wybieram do ginekologa, więc zobaczę co on mi na to powie, ale byłam ciekawa czy któraś z Was miała coś podobnego.No ja też tylko go i uwielbiam go. Ma wszystko, prosty do ogarnięcia
Teraz już olałam tamten cykl, ale mega sie zestresowałam, ze takie coś miałam, tym bardziej, ze ja cykle mam co 24-26 dni, a tu plamienie i @ dopiero w 29dc. Gdybym miała tak drugi raz i pod rząd, to wtedy bym jakieś badania zrobiła, czy cos nie domaga, bo tak też może być przy plamieniach...
Ok, zakończmy ten temat, bo zaczyną sie tu tworzyć ciekawe historie.
Napisałam, że od stawiania diagnoz jest lekarz bo on za nie odpowiada prawnie i dalej to podtrzymuje.
A tutaj sie zaczynaja tworzyć bajkowe historie, ze ze przez moje podejście depresja jest lekceważona czy że psycholog nie jest niczym złym. Fantazja, ktorej mimo wszystko nie zazdroszcze.
A może jakbyś do tej bety proga od razu dorzuciła, to może coś się wyjaśni, czy była owulacja, czy będzie miesiączka... Dziewczyny, co myślicie?
a jakie to testy? Odpalasz na telefonie forum i na niego sikacz? Ale mam dzisiaj humorA ja mam takie pytanie. Czy ktoś miał testy owu z babyboom ? Czy to jest shit czy mnie po prostu wyszła jedna kreska ?
Tak i są wielokrotnego użytkua jakie to testy? Odpalasz na telefonie forum i na niego sikacz? Ale mam dzisiaj humor