No tak to nie zdążę... czyli prosto z lotniska do labo.ja jakbym miała taki wybór to bym pojechała w 6dc, ale jeszcze lepiej by było je zrobić do 5dc tak naprawdę
reklama
Bibi89
Fanka BB :)
Potwierdzam bo wtedy w marcu zaszłam w pierwszym cyklu mierzenia ALE też pierwszy cykl na mecie.ale zobacz! Zaczęłam mierzyć i ile ciąży już było! Termometr robi dzieci! @Bibi89 potwierdzi
Co do wstawania itp. Ja mierzyłam tylko od pon do pt bo wstawałam dp.pracy o tej samej porze, w weekendy czasem olewałam uważam że to super metoda na wyznaczenie owu I przede wszystkim DARMOWA
pluto_nova
Moderator
nie no immuno sobie jeszcze zostaw, bo on utrzyma tą ciążę z termometraNo i hajs psu w D. @pluto_nova odkryla takniki mojego nie zajścia xD ten immuno to przereklamowany jednak, nie idź do niego xd
Nel331
No nie ma szans, żebym się przekonała xDPotwierdzam bo wtedy w marcu zaszłam w pierwszym cyklu mierzenia ALE też pierwszy cykl na mecie.
Co do wstawania itp. Ja mierzyłam tylko od pon do pt bo wstawałam dp.pracy o tej samej porze, w weekendy czasem olewałam uważam że to super metoda na wyznaczenie owu I przede wszystkim DARMOWA
Już wole na te paski szczac
Nel331
Potem będę mówić, ze zaszłam z termometremnie no immuno sobie jeszcze zostaw, bo on utrzyma tą ciążę z termometra
Nel331
@asiasiasia czekamy na wyniki! Jak się czujesz ?
królowa_kresek😉🙃
~~niemozliwe nie istnieje~~Wa
Chciałabym wstawać o jeden porze nie pracując na dwie zmiany co tydzoen aczkolwiek wybudzając się tylko aby na pomiar.... jakoś to nie dla mnie
Albo się chce albo nie.
Wezu
Mi prawie zawsze lekarz każe kłaść pięści pod tyłek mówił że tak jest łatwiej… nie wnikamTo moze podejrzewa cp, mi lekarz tez kazał uniesc miednice w gorę by wygodniej obejrzeć jajniki. Nie chcialam tego pisac, zeby nie straszyc Cię, ale beta faktycznie coś podpowie.
reklama
asiasiasia
Ja tez czekam na wyniki. Dzis calkiem spoko i humor nawet dopisuje. Brzuch dzis mniej boli wydalam 51 zl to moze akurat okres przyjdzie.@asiasiasia czekamy na wyniki! Jak się czujesz ?