reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
Miałam tak raz, że 26 dc dostałam plamienie, cisza, a @ przyszłą 29dc (nie miewałam tak jeszcze). Potem następny już miałam normalnie. Tamten był taki mój cykl bardziej kierujący myśli, czy uda sie zajsć czy nie, gdzie sie wkręciłąm nieźle i tu czuję, ze mi namieszało coś w cyklu, bo u mnie fakt taki, ze stres wtedy przez to miałam ;)
No właśnie raz to nic dziwnego, teraz już drugi raz to samo się zaczyna, więc się zastanawiam co może być powodem, ale może poprostu przed urlopem więcej spraw, teraz po urlopie też intesywnie i może tak się nałożyło🤷‍♀️. Wiadomo ciąży bym chciała bardzo, nie mogę powiedzieć, że nie, ale wiem, że czasu potrzeba, tym bardziej, że najprawdopodobniej nie mam owulacji i dopiero po tym @ mam się zgłosić i będziemy sprawdzać.

Ooo i super bo już myślałam że muszę płacić 🤣🤣🤣 chociaż zaznaczylam że darmowy miesiąc a później chyba 30 zł za msc i nie wiem czy mi się anulowała ta opłata miesięczna bo za pierwszy mi pobrało niestety

Bo odblokowałas sobie pewnie opcje premium 😅
Ja korzystam z podstawowych funkcji

Wchodzisz w ten dzień, klikasz tam gdzie wykres i po prostu kasujesz. Jest zmyłka bo nie widać kursora ale jak zaczniesz kasować to zobaczysz, że działa 😁
Oki trochę techniki i człowiek się gubi....😁😁😁
No i wygląda to tak.

Załączniki

• Screenshot_20220908-101625_Flo.jpg
    Screenshot_20220908-101625_Flo.jpg
    136,6 KB · Wyświetleń: 51
Hahahahhahaha ale z podium nie spadłaś jeszcze 😁😁
Dobrze ze masz dystans 🤣
Mam nastolatki w domu i słyszę
#beka hasztag beka
#pocisk hasztag pocisk i wiele innych zabawnych odp
No do tego trzeba miec dystans 😁🤣😂 żeby nie stwierdzić, ze mi dziecko nie pyskuje tylko uczy mnie slangu młodzieżowego 🙃🤪

Mój kalendarzyk. Flo mam od miesiąca więc na razie się nie wypowiadam, a czy trzeba robić subskrypcje do niego czy można na nim jechać bez? Bo póki co jadę bez ale nie wiem czy da się cały czas tak
No ja też tylko go i uwielbiam go. Ma wszystko, prosty do ogarnięcia :)
No właśnie raz to nic dziwnego, teraz już drugi raz to samo się zaczyna, więc się zastanawiam co może być powodem, ale może poprostu przed urlopem więcej spraw, teraz po urlopie też intesywnie i może tak się nałożyło🤷‍♀️. Wiadomo ciąży bym chciała bardzo, nie mogę powiedzieć, że nie, ale wiem, że czasu potrzeba, tym bardziej, że najprawdopodobniej nie mam owulacji i dopiero po tym @ mam się zgłosić i będziemy sprawdzać.
Teraz już olałam tamten cykl, ale mega sie zestresowałam, ze takie coś miałam, tym bardziej, ze ja cykle mam co 24-26 dni, a tu plamienie i @ dopiero w 29dc. Gdybym miała tak drugi raz i pod rząd, to wtedy bym jakieś badania zrobiła, czy cos nie domaga, bo tak też może być przy plamieniach...

reklama
Kurde no mam nadzieję że mi nie będzie brać tej kasy... Niby anulowalam te opłaty ale kto tam wie🤔🤔🤔 zobaczę za parę dni czy z konta pobierze

Jak odpalasz apke i klikniesz w te 3 kreski w lewym górny roku to masz zakładkę flo premium i tam widzisz czy masz włączone

Załączniki

• 99afe3e9-2134-400b-9b5a-770e8a5fd014.jpg
    99afe3e9-2134-400b-9b5a-770e8a5fd014.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 40
Do góry