reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
sama sobie tez nie zagladalam. Moj porostu podczas zabawy sam zwrocil uwage. Pytajac co mi sie moglo stac?.
Ale uwierz, że w tym szaleństwie jest metoda. My tu trochę pośmieszkujemy, pozartujemy, a Ty w ten czas nabierzesz dystansu i też wyluzujesz :)
Oby było jak napisała @Zazuu - okres za 6 dni i jechana z nowym cyklem. Masz już jakiś pomysł na niego? Ja już kupiłam Miovelie Nac i od jutra biorę. A do ginekologa idę w 17dc żeby zobaczył w kotku co mam w środku 😁😌

Ps. A co to była za zabawa? Czy przed zabawą jedzone były jagody?? 😌😁😉

Ale uwierz, że w tym szaleństwie jest metoda. My tu trochę pośmieszkujemy, pozartujemy, a Ty w ten czas nabierzesz dystansu i też wyluzujesz :)
Oby było jak napisała @Zazuu - okres za 6 dni i jechana z nowym cyklem. Masz już jakiś pomysł na niego? Ja już kupiłam Miovelie Nac i od jutra biorę. A do ginekologa idę w 17dc żeby zobaczył w kotku co nam w środku 😁😌

Ps. A co to była za zabawa? Czy przed zabawą jedzone były jagody?? 😌😁😉
Na co ta miovelie? Już tez słyszałam kilka razy o tym🤪

Na co ta miovelie? Już tez słyszałam kilka razy o tym🤪
Ja piję Miovelię, a mój mąż nucleox.
Od ponad miesiąca, codziennie jedna saszetka i tabletka.
Ktoś o miovelii wklejał ostatnio link z informacjami z naukowego punktu widzenia. Robi dużo dobrego.
A nucleox na podciągnięcie parametrów nasienia.

reklama
Ja piję Miovelię, a mój mąż nucleox.
Od ponad miesiąca, codziennie jedna saszetka i tabletka.
Ktoś o miovelii wklejał ostatnio link z informacjami z naukowego punktu widzenia. Robi dużo dobrego.
A nucleox na podciągnięcie parametrów nasienia.

Tu jest o miovelii
Wczoraj linkowała @coca 🙂

Do góry