reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Najważniejsze, że ciąża w macicy.
A to, że o ten miesiąc za wcześnie- jak już po 2 miałaś super wyniki, to bym się nie przejmowała.

Co do Sardynii- ja należę do grupy włoskiej i zdjęcia, które wrzucają z tej wyspy są mega.
Póki co odwiedzimy po raz trzeci Apulię, którą też bardzo polecam🙂.
Tak, potwierdza, byliśmy 2 lata temu, jest przepięknie. Nie udało Nam się zwiedzić całej wyspy, wiec na pewno tam wrócę :D

reklama
Cholera wstałam o 5 siku i zapomniałam o teście 😅 jak wrócę do domu to zrobię dla zasady. Jeszcze wcześnie, ok 9 dpo. Ale wszystkie warunki w tym cyklu spełniłam: remont, wino, przeziębienie, brak czasu... a i sex oczywiście 😁
jakby to szło w tych kategoriach.. :D ja również, wino, przeziębienie (ale mocne) brak czasu i seks.. zamiast remontu miałam urlop na Sycylii, liczy się? :D

@Kylyyy1408 , co endokrynolog, to inne zdanie i wytyczne. Ja mam TSH na poziomie 2,33 i mamy zielone światło. Wynik sprzed miesiąca i moja Endo powiedziała, że jak najbardziej możemy już bez spiny się starać. Też jestem na Letrox dawka 37,5 mg (połówka 75).

Wiem, że najlepiej, jeśli wynik jest jeszcze niższy. No ale już nie mamy przynajmniej przeciwwskazań.
Moja każe mi utrzymywać poziom 1,5-1,7 na starania 🤷‍♀️ Bądź ty człowieku mądry, tak jak mówisz co lekarz to co innego. No nic dramatu nie ma, wiec zobaczymy co jutro powie ;)

reklama
Do góry