reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Jak bylam w ciazy z synem i chodzilam do tego samego ginekologa to przy poznionym @ o 7 dni przepisal luteine na wywołanie i powiedzial ze jak nie przyjdzie @ po 2 tygodniach to zeby do niego przyjsc.

reklama
Dobry wszystkim :) u mnie wszystkie wyniki w normie, prócz tsh bo wyszło 2,2 i troszkę jestem zdziwiona bo na codzień biorę letrox 50, wiec myślałam, ze wszystko w normie. Ale to nic, jutro mam teleporade z endokrynolog, wiec coś zaradzimy ❤️

@ForgetMeeNot wierze, ze jeszcze będzie dobrze ! Ogromnie trzymam kciuki
@Kylyyy1408 , co endokrynolog, to inne zdanie i wytyczne. Ja mam TSH na poziomie 2,33 i mamy zielone światło. Wynik sprzed miesiąca i moja Endo powiedziała, że jak najbardziej możemy już bez spiny się starać. Też jestem na Letrox dawka 37,5 mg (połówka 75).

Wiem, że najlepiej, jeśli wynik jest jeszcze niższy. No ale już nie mamy przynajmniej przeciwwskazań.

Krecha na owulacyjnym?
Ja kilka cykli temu jednego dnia miałam 2 tłuste krechy po kilku godzinach bladziochy... No i byłam pewna że już za późno a za 2 dni od nowa krechy mocne i 2 dni się utrzymywały, ale w ciążę nie udało się zajść bo pewnie owulacja była ale ja już odpuściłam seksy bo byłam pewna że owu była wcześniej...
Tak tak owulacyjny... jesli mi sie przesuneła i wyjdzie pik, to ja pierwszy test moge zrobic dopiero w dniu @ 🤣😂 cóż za oszczędność 😊

Dziewczyny

Nic nie rozumiem
Przyrost 102%
Dziś jestem 17dpo
Beta w poniedziałek 44,34
Hmmm no rośnie! Ale faktycznie jak na 17dpo to wartość jest niska... ale może będziesz jakimś super przypadkiem zdrowej ciąży z niskich przyrostów 🤞🤞🤞🤞🤞 nie przekreślaj tej ciąży i może zbadaj znowu za 2 dni? Proga masz pięknego już nie musisz go badać serio ale betę w sumie .... Ja bym zrobiła

reklama
Do góry