reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

@Kylyyy1408 , co endokrynolog, to inne zdanie i wytyczne. Ja mam TSH na poziomie 2,33 i mamy zielone światło. Wynik sprzed miesiąca i moja Endo powiedziała, że jak najbardziej możemy już bez spiny się starać. Też jestem na Letrox dawka 37,5 mg (połówka 75).

Wiem, że najlepiej, jeśli wynik jest jeszcze niższy. No ale już nie mamy przynajmniej przeciwwskazań.
To widzisz Ty tsh tyle masz ja mam od 1.5-1.7 i też mam letrox 75 ale 1/2 biorę...

reklama
Hmmm no rośnie! Ale faktycznie jak na 17dpo to wartość jest niska... ale może będziesz jakimś super przypadkiem zdrowej ciąży z niskich przyrostów 🤞🤞🤞🤞🤞 nie przekreślaj tej ciąży i może zbadaj znowu za 2 dni? Proga masz pięknego już nie musisz go badać serio ale betę w sumie .... Ja bym zrobiła

Nie pozostaje nic innego jak zrobić kolejny przyrost za 2 dni 🤞 ale czułam, że będzie dziś przyrost 🙂
Powtórzę na pewno… ale kurde. To mało. Naprawdę mało

Powtórzę na pewno… ale kurde. To mało. Naprawdę mało

Nie załamuj się! U mojej siostry testy ciążowe wychodziły mega blade do 6 tygodnia ciąży. Tez miała niską betę, a teraz ma 9letnią piękna rudowłosą córeczkę. Wiem, że każdy przypadek jest inny, ale trzeba myśleć pozytywnie!! Trzymam kciuki aby ta veta teraz urosła o 200 procent!

Ja zazwyczaj mam ok 17dc, od 11dc testuje i kreska taka sama. Kończą mi się już testy a wg nich do owulacji daleko jeszcze... z internetu mi nie zdążą dojść, a w aptece braki. Najwyżej wieczorem skoczę do innego miasteczka do apteki może coś znajdę ... A polecacie te " domowe laboratorium" albo " lh vitam domowa diagnostyka"? jedyne te są dostępne w aptece do której dzwoniłam.
ja używam tych z domowego laboratorium, ostatnio robiłam testy rownolegle do monitoringu i wszystko się zgadzało czyli tak jakby działały 😉 wcześniej używałam tych z rossmana, ogólnie ja testuje tylko jakieś 3/4 dni w cyklu (nie licząc tego poprzedniego „testowego”) i zawsze wyłapuje pik

Załączniki

• 9A5A7481-5B3C-493E-817E-A27497277FAD.jpeg
    9A5A7481-5B3C-493E-817E-A27497277FAD.jpeg
    100,1 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry