reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

reklama
W piatek ide do innego ginekologa dowiedziec sie cos wiecej.
A ile jesteś dpo? Przecież teraz lekarz nic nic zobaczy na usg. Poczekaj i zrób bete za kolak dni. Zobacz. Ja mam jakiś kosmos teraz z Beta, a nie idę poki co do gina bo i tak nic nie zobaczy. Pecherzyk widać dopwieo przy wartości bety 1000. Do 9-10 dpo sama kreww Ci nic nie powie. 😊

A ile jesteś dpo? Przecież teraz lekarz nic nic zobaczy na usg. Poczekaj i zrób bete za kolak dni. Zobacz. Ja mam jakiś kosmos teraz z Beta, a nie idę poki co do gina bo i tak nic nie zobaczy. Pecherzyk widać dopwieo przy wartości bety 1000. Do 9-10 dpo sama kreww Ci nic nie powie. 😊
nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.

nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.

No to z takim spóźnieniem @ raczej test już by wyszedł jakby był pozytywny... Przynajmniej mi się tak wydaje...
Więc dziwię się że nie zrobiłaś bety tak jak mówiły dziewczyny... Chociażby żeby wykluczyć lub potwierdzić jedna możliwość

reklama
Do góry