Lubiekluskikladzione
Fanka BB :)
Robiłaś betę z krwi?W piatek ide do innego ginekologa dowiedziec sie cos wiecej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Robiłaś betę z krwi?W piatek ide do innego ginekologa dowiedziec sie cos wiecej.
wiem wlasnie. Zle sie czuje i w ogole i konkretnie nic sie nie dowiedzialam.dziwnie to brzmi szczerze mówiąc. Dziwny lekarz
nie ale moze jutro zrobie.Robiłaś betę z krwi?
A ile jesteś dpo? Przecież teraz lekarz nic nic zobaczy na usg. Poczekaj i zrób bete za kolak dni. Zobacz. Ja mam jakiś kosmos teraz z Beta, a nie idę poki co do gina bo i tak nic nie zobaczy. Pecherzyk widać dopwieo przy wartości bety 1000. Do 9-10 dpo sama kreww Ci nic nie powie.W piatek ide do innego ginekologa dowiedziec sie cos wiecej.
nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.A ile jesteś dpo? Przecież teraz lekarz nic nic zobaczy na usg. Poczekaj i zrób bete za kolak dni. Zobacz. Ja mam jakiś kosmos teraz z Beta, a nie idę poki co do gina bo i tak nic nie zobaczy. Pecherzyk widać dopwieo przy wartości bety 1000. Do 9-10 dpo sama kreww Ci nic nie powie.
Teraz tylko beta może cokolwiek powiedziećnie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.
Powinna być? Czyli nie potwierdziłam jej moni ani chociażby testow owu nie robiłaś ?nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.
nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.
nie wiem dokladnie. 18 dc powinna byc owulacja cykle 30 dniowe a okres spoznia mi sie dzisiaj 6 dzien.