LadyCaro
Fanka BB :)
jaki prog ładnyDziewczyny
Nic nie rozumiem
Przyrost 102%
Dziś jestem 17dpo
Beta w poniedziałek 44,34
kurde dziwne akcje
Chyba bym znów zrobiła za 2 dni...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki prog ładnyDziewczyny
Nic nie rozumiem
Przyrost 102%
Dziś jestem 17dpo
Mówiłam że będzie wszystko dobrze !!!! Prog też rośnieDziewczyny
Nic nie rozumiem
Przyrost 102%
Dziś jestem 17dpo
Ja to chyba od roku za wcześnie konczyłam je robić, albo nie robiłam wcale stawiając na srodek cyklu, albo mi sie przesuneło mimo pasków, a ja juz lezałam rozkokoszona na łóżku z rekami nz brzuchu mówiąc do męża na hasło seks **o nie** już mi starczy** .... aż dziwi mnie ta krecha z dziś tak wybarwiona, za jakieś kilka godzin zrobię jeszcze jeden...Ile dni przed terminem owulacji robicie pierwszy test? Ja robię od 3 dni i wszystko takie blade że prawie nie widać, a owu niby za 2-3 dni wg kalendarza ale pewnie będzie później
Kiedy termin @Ale to jakoś mało jak ja 17 dpo chyba… kurde . Osiwieje
Ja to chyba od roku za wcześnie konczyłam je robić, albo nie robiłam wcale stawiając na srodek cyklu, albo mi sie przesuneło mimo pasków, a ja juz lezałam rozkokoszona na łóżku z rekami nz brzuchu mówiąc do męża na hasło seks **o nie** już mi starczy** .... aż dziwi mnie ta krecha z dziś tak wybarwiona, za jakieś kilka godzin zrobię jeszcze jeden...
Wygląda obiecująco trzymam kciukiDziewczyny
Nic nie rozumiem
Przyrost 102%
Dziś jestem 17dpo
To ma sens tak ogólnie mówiąc to temp skacze w górę po owu i utrzymuje się już w gorze, co potwierdza, ze się odbyła. To utrzymanie się jest ważna kwestia w tym wypadku, sama wartość skoku i poziom odniesienia również. Załączam przykład.A to nie wszystko sumiennie o 6.00 nie ruszając się z łóżka, tylko siegam ręką po termometr i mierze. Ale czekaj czekaj 2.09 urodziny męża byly - mini impreza i drinki, więc chyba po tym dniu był taki skok...
Wywołanie wydłużyłoby Ci cykl, jeśli nie jest ciążowy to okres powinien nadejść w zależności kiedy była owu i jaka jest faza lutealna. Jeśli nie nadejdzie i ciąża będzie wykluczona to wtedy ma sens wywoływanie jak dla mnie.Juz po wizycie. I nic sie nie dowiedzialam. Jajniki ladne, macica tak samo. Edrometrium gr. 0.955 cm. Nie powiedział ze dostane @. Nie powiedział ze jestem w ciąży. Kazał poczekać dwa tygodnie i wrocic do niego gdyby sie @ nie pojawiła. Nie dostałam nic na wywołanie.