królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na Vinted lepiej i prościej.Nooo Ci powieemmm..dobry by z tego nawet był biznes, ale nie dałabym rady tego czasowo ogarnąć
Byliśmy na SardyniiKurczę, aż zazdroszczę tych starań we włoskich okolicznościach przyrody , bo ja tak cyrklowałam, cudaczyłam, że wyjazd wyszedł w terminie @, także tego xD.
No ale ciążę zawsze mogę wwieźć i wywieźć. Kto wie…
Gdzie byliście?
Niestety...chociaż lekarz mnie zapewniał bo w 10dc mialam pęcherzyk 11mm@bienius992 wykres nie wskazuje na owu
W czym Cię zapewniał?Niestety...chociaż lekarz mnie zapewniał bo w 10dc mialam pęcherzyk 11mm
Zdjecie mi pokazałW czym Cię zapewniał?
ja w 2 cyklu ale to był zupełny przypadek, czytałam i testach owulacyjnych i mi się wątek BB pojawił Przypuszczam, że gdyby nie to, to nie miałabym pojęcia o istnieniu tego forumJa to w ogóle w pierwszym cyklu starań nawet nie byłam na forum. Dla mnie pierwsze 3 miesiące to był luz. I w sumie dodałam się tu ze względu na te moje długie cykle. Gdyby nie to to pewnie nawet bym tu nie trafiła tzw. pewnie dopiero przy pozamacicznej, czy teraz po 14 miesiącach.
Większość tutaj pracuje zawodowo, ma też inne obowiązki ale coś za coś. Jak się chce być w ciąży to albo się "leczysz" albo olewać i jak kiedyś się przytrafi to fajnie
Ja właśnie dopiero co wróciłam z Włoch ale o świetnych włoskich testach mi nic nie wiadomo@olka11135 ,też dużo podróżujemy. I już miałam plan je ogarnąć za granicą.
A propos, idę się szykować do urlopu, może coś któraś wie o świetnych testach dostępnych we Włoszech?
By się zdziwili na lotnisku przy kontroli xD.
Ktoś tu wrzucał linka z apteki . Niestety testy już niedostępne Chyba wszystkie staraczki wykupiły
Wczoraj zamawiałam na allegro za 4 zł jeden... Kobity, skąd wy macie te testy za grosze?!
Hej, hej, tyle żeście tu napisały…Ach, ciężko nadrobić. Ja w pracy nie mogę i nawet czasu nie mam na siedzenie na forum.
Mam pytanie do dziewczyn po poronieniach- czy jak zaszłyście w kolejne ciąże, lekarz przepisywał Wam profilaktycznie Dupka lub luteinę?
No i drugie pytanie- czy wywalał Was od razu na zwolnienie?