reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

No i namowilyscie mnie mialam jeszcze jednego pinka czulego. Nie z porannego moczu ale po tylu dniach spoznienia to powinno juz wyjsc. A niestety bialoooo.
Wiesz co??? Ja chyba jestem w mniejszości, albo jedyna osamontniona, ale ja nie lubię pinków. Słabo się wybarwiają pżno pokazuję kreskę. poniżej zdjęcie z tej samej próbki moczu....

Załączniki

• 7B3279FB-B87B-48D0-A14C-28C5A87F1345.jpeg
    7B3279FB-B87B-48D0-A14C-28C5A87F1345.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 111
reklama
Do dziewczyn które zobaczyły dwie kreski na teście i mierzyły temperaturę. Miałyście tzw. dół implantacyjny ? Jeżeli tak to którego dpo i jak duży był spadek ?
Ja ani razu nie mialam dołka implantacyjnego. Teraz to moja trzecia ciąża, ale czekam póki co na krwawienie. Mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala

Co do aktywności fizycznej to moim zdaniem głupotą jest odstawianie sportu na rzecz starań
1) nie wiemy ile te starania będą trwały i może się okazać, że zmarnowalysmy np 2 lata swojego życia na stagnacje i czekanie
2) sport to zdrowie - np. Wysoka insulina bardzo przeszkadza w zajściu w ciążę i jej utrzymaniu, a uprawiając sport ją zmniejszamy, uprawiając sport zmniejsza się kortyzol itd.

fja zawsze kupuje różne firmy testów, żeby w razie czego sprawdzić innym
zrobie tak od tego cyklu, spokojniejsza glowa ... moze jak faktycznie na pinku bedzie jakis cien to potwierdze go innym,mniej wkur*** sie 😂 ale nidy bobo testu!!!! zade mnie jeszcze nigdy tak w ch**nie zrobil ... beta 1 a na tescie piekna tłusta kecha ;/

zrobie tak od tego cyklu, spokojniejsza glowa ... moze jak faktycznie na pinku bedzie jakis cien to potwierdze go innym,mniej wkur*** sie 😂 ale nidy bobo testu!!!! zade mnie jeszcze nigdy tak w ch**nie zrobil ... beta 1 a na tescie piekna tłusta kecha ;/
ja bobo robiłam tylko strumieniowe i były białe. A pokażesz jak Twój fałszywy wyglądał?

reklama
No dziewczyny, dawać pozytywne testy bo coś mało ich w tym miesiącu a już pierwszy tydzień września niedługo się kończy! 🙄 można sikać od 7dpo jeśli ktoś ma nadmiar testów. 😁

Ja dzisiaj mam 6 dpo 😊 i dużo testów w zapasie ale stwierdziłam, że test zrobię najwcześniej dzień przed okresem. Akurat będę na urlopie w Polsce, może będę mieć niespodziankę 😃

Do góry