reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Ja kupuje takie zestawy w których mam po 20 testów ciążowych a kupuje je głównie dla owulaków. Ostatnio zamówiłam żel pre seed i dostałam 40 testów owulacyjnych w gratisie 😂

Chodzi mi o takie zestawy

Załączniki

• IMG_0336.jpeg
    IMG_0336.jpeg
    154,1 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Poza tym może faktycznie nie masz owulacji i będzie potrzeba stymulacja. To też nic złego. Ja mam i nie jest to jakieś uciążliwe - a może szybko rozwiązać problem
stymulacja stymulacja. Ale na monitorig nie bedzie nawet jak sie wybrać. Ja bede pracować w niemczech. Fakt bede codziennie w domu ale moj pracuje w 4 brygadówce i niestety bedziemy sie wiecej mijac jak widywać.

reklama
Do dziewczyn które zobaczyły dwie kreski na teście i mierzyły temperaturę. Miałyście tzw. dół implantacyjny ? Jeżeli tak to którego dpo i jak duży był spadek ?

Do góry