reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

stymulacja stymulacja. Ale na monitorig nie bedzie nawet jak sie wybrać. Ja bede pracować w niemczech. Fakt bede codziennie w domu ale moj pracuje w 4 brygadówce i niestety bedziemy sie wiecej mijac jak widywać.
Ej co by Ci człowiek nie napisał to Ty i tak przywiejesz na to czarne chmury 😶
Weź może jakiegoś batona słodkiego zjedz, albo pączka, albo kup sobie jakieś ubranko, walnij drineczka 😌🥰

reklama
Zaczynamy wrzesień!

1. @Agnes4312 🍼
2.
3.
4. @agutek_ 🩸
5. @Carmen2412 🚫
6.@Bażantka_1991 🤞, @Ewi12 🤞, @Lily_of_the_valley 🚫
7. @Harinka 🤞
8. @Ewell_life 🤞
9. @Mikimka 🤞, @Iva_86 🤞
10. @ToTaRuda 🤞,@Lili88 🤞
11.
12. @klaudioszek 🤞
13. @Mrufka@@1 🤞, @asiakyupl 🤞
14. @Wika.00 🤞, @Karola3092 🤞
15. @Bonnie9 🤞, @Paula605 🤞, @black_angel 🤞, @aneta85aneta 🤞, @Emka91 🤞
16. @Paulina ❤ 🤞
17. @Aronia91 🤞, @Gabson123 🤞, @Cabanka 🤞
18. @AScarlett 🤞,@bienius992 🤞
19. @Jess30 🤞
20. @LadyCaro 🤞, @stokrotka_ 🤞, @Lady With Cats 🤞,@Skorupka30+ 🤞, @Doktur_M 🤞
21. @Nel331 🤞
22. @Idealnienieidealna 🤞
23. @Myszka2610 🤞, @Alabama89 🤞, @Cywil87 🤞, @DobreMyśli 🤞, @Paulinka1994 🤞, @Ceonis 🤞
24. @Pepe88 🤞, @Paulusman 🤞
25. @Hope99 🤞
26. @acetylocholina 🤞
27. @MadHatter 🤞, @Ania_Naz 🤞, @AnitaaP. 🤞
28. @Oli12 🤞
29. @Kylyyy1408 🤞
30. @Anezka11 🤞,
@magdam37 🤞

Tryb pauzujący:
@pluto_nova 🍸
@olka11135 🍸
@Karolina_123 🍸
@kate01 🍸
@hachette 🍸

Legenda:
🍼 ciąża
🩸okres
🚫negatyw/brak okresu/cykl bezowulacyjny
💔biochem

Zaklęcie od @Ceonis 🧚‍♀️🧚
Czary mary, czary mary,
Niech maczugą machnie stary,
Niech zapłodni Twą komórkę,
Urodź syna albo córkę
Magic Dnd GIF by Nick Sazani
Cześć dziewczyny! Niedawno natrafiłam na to forum, proszę mnie wpisać na 16.09 🤗 mam nadzieje ze wrzesnien będzie tym szczęśliwym 😊

tak bo jakos negatywnie jestem juz nastawiona :p.
jesteś negatywnie nastawiona w pierwszym cyklu... Ja mam teraz jakiś 27 cykl? Wiem, ze każdy ma prawo odczuwać tak jak odczuwa, ale może warto sobie uzmysłowić pewne rzeczy ;)
Wszystkie Ci tu tłumaczymy, że monitoring to nic złego, ze zdrowa para ma rok na zajście i wszystkie inne rzeczy, przekazujemy Ci wsparcie, a Ty reagujesz na wszystko negatywnie.

reklama
Ja to w ogóle w pierwszym cyklu starań nawet nie byłam na forum. Dla mnie pierwsze 3 miesiące to był luz. I w sumie dodałam się tu ze względu na te moje długie cykle. Gdyby nie to to pewnie nawet bym tu nie trafiła tzw. pewnie dopiero przy pozamacicznej, czy teraz po 14 miesiącach.

Większość tutaj pracuje zawodowo, ma też inne obowiązki ale coś za coś. Jak się chce być w ciąży to albo się "leczysz" albo olewać i jak kiedyś się przytrafi to fajnie

Do góry