reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zajebiscie, zamiast marnować pinki, można zastosować gówienko i w razie co pinkiem potwierdzić MEGA dzięki za link 😊

Ja mam sporo takich tanich testów bo dodają je gratis do owulaków. Ale to bardzo dobrze bo zbankrutowałabym używając kilka dni pod rząd clearblue 😂 a ja robię nieraz 2/3 testy na raz rano i wieczorem

reklama
Ja mam sporo takich tanich testów bo dodają je gratis do owulaków. Ale to bardzo dobrze bo zbankrutowałabym używając kilka dni pod rząd clearblue 😂 a ja robię nieraz 2/3 testy na raz rano i wieczorem
ja od kiedy się staram i wywaliłam kupę pieniędzy na owulaki i ciążowe to tylko jeden jedyny raz dali mi w gratisie tylko dwa paseczki z jednym zamówieniem. Nawet teraz nie dali mi nic pomimo zamówienia 20 testów 😂

Jak ja chciałam przeczytać taką odpowiedź 💪czyli nie jestem sama z tym dźwiganiem w staraniach🙂
Czy dobrze, tego nie wiem 🤷 ale nie chcę mieć poczucia ciągłego zawieszenia. Robię testy i jeśli wyjdzie pozytyw, to nie będę tak ciężko dźwigać.
Jak się oszczędzałam też nie zaszłam 🤷
Chce myśleć, że trening poprawia ukrwienie i jak ma się zagnieździć, to się zagnieździ 💪

Czy dobrze, tego nie wiem 🤷 ale nie chcę mieć poczucia ciągłego zawieszenia. Robię testy i jeśli wyjdzie pozytyw, to nie będę tak ciężko dźwigać.
Jak się oszczędzałam też nie zaszłam 🤷
Chce myśleć, że trening poprawia ukrwienie i jak ma się zagnieździć, to się zagnieździ 💪
ja to w ogóle nie pomyślałam nawet, ze jak zaczynam się starać powinnam cokolwiek zmienić w swoim życiu xD jedyne co zmieniłam to zaczełam brać kwas foliowy 3 miesiące przed rozpoczeciem. A żyje dokładnie tak samo jak przed staraniami

No ja właśnie jak głupia, zamiast dalej ćwiczyć i w końcu schudnąć ile bym chciała, to ojej, nie mogę się przeciażać, bo przesunę owu, nie mogę przesadzić, bo może zaszłam i sobie zaszkodzę, kurde, zaś okres :p
Też tak ojojowalam 😛 to siedziało w głowie i sprawiało, że miałam siłę tylko na lekki trening, pilates, ale też żeby czasem się nie zmęczyć. Jak się głowa odblokowała, to można działać i robić co się lubi 😊

reklama
ja od kiedy się staram i wywaliłam kupę pieniędzy na owulaki i ciążowe to tylko jeden jedyny raz dali mi w gratisie tylko dwa paseczki z jednym zamówieniem. Nawet teraz nie dali mi nic pomimo zamówienia 20 testów 😂

Ja kupuje takie zestawy w których mam po 20 testów ciążowych a kupuje je głównie dla owulaków. Ostatnio zamówiłam żel pre seed i dostałam 40 testów owulacyjnych w gratisie 😂

Do góry