reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Zajebiscie, zamiast marnować pinki, można zastosować gówienko i w razie co pinkiem potwierdzić MEGA dzięki za link 😊

Ja mam sporo takich tanich testów bo dodają je gratis do owulaków. Ale to bardzo dobrze bo zbankrutowałabym używając kilka dni pod rząd clearblue 😂 a ja robię nieraz 2/3 testy na raz rano i wieczorem

reklama
Ja mam sporo takich tanich testów bo dodają je gratis do owulaków. Ale to bardzo dobrze bo zbankrutowałabym używając kilka dni pod rząd clearblue 😂 a ja robię nieraz 2/3 testy na raz rano i wieczorem
ja od kiedy się staram i wywaliłam kupę pieniędzy na owulaki i ciążowe to tylko jeden jedyny raz dali mi w gratisie tylko dwa paseczki z jednym zamówieniem. Nawet teraz nie dali mi nic pomimo zamówienia 20 testów 😂

Jak ja chciałam przeczytać taką odpowiedź 💪czyli nie jestem sama z tym dźwiganiem w staraniach🙂
Czy dobrze, tego nie wiem 🤷 ale nie chcę mieć poczucia ciągłego zawieszenia. Robię testy i jeśli wyjdzie pozytyw, to nie będę tak ciężko dźwigać.
Jak się oszczędzałam też nie zaszłam 🤷
Chce myśleć, że trening poprawia ukrwienie i jak ma się zagnieździć, to się zagnieździ 💪

Czy dobrze, tego nie wiem 🤷 ale nie chcę mieć poczucia ciągłego zawieszenia. Robię testy i jeśli wyjdzie pozytyw, to nie będę tak ciężko dźwigać.
Jak się oszczędzałam też nie zaszłam 🤷
Chce myśleć, że trening poprawia ukrwienie i jak ma się zagnieździć, to się zagnieździ 💪
ja to w ogóle nie pomyślałam nawet, ze jak zaczynam się starać powinnam cokolwiek zmienić w swoim życiu xD jedyne co zmieniłam to zaczełam brać kwas foliowy 3 miesiące przed rozpoczeciem. A żyje dokładnie tak samo jak przed staraniami

No ja właśnie jak głupia, zamiast dalej ćwiczyć i w końcu schudnąć ile bym chciała, to ojej, nie mogę się przeciażać, bo przesunę owu, nie mogę przesadzić, bo może zaszłam i sobie zaszkodzę, kurde, zaś okres :p
Też tak ojojowalam 😛 to siedziało w głowie i sprawiało, że miałam siłę tylko na lekki trening, pilates, ale też żeby czasem się nie zmęczyć. Jak się głowa odblokowała, to można działać i robić co się lubi 😊

reklama
ja od kiedy się staram i wywaliłam kupę pieniędzy na owulaki i ciążowe to tylko jeden jedyny raz dali mi w gratisie tylko dwa paseczki z jednym zamówieniem. Nawet teraz nie dali mi nic pomimo zamówienia 20 testów 😂

Ja kupuje takie zestawy w których mam po 20 testów ciążowych a kupuje je głównie dla owulaków. Ostatnio zamówiłam żel pre seed i dostałam 40 testów owulacyjnych w gratisie 😂

Do góry