reklama
asiasiasia
Fanka BB :)
Od 30 dc ciagle mialam negatywne testy wiec niestety nie ma na co liczyc.
LadyCaro
ja dziś mam 14 dc w związku z tym dziś robię dzieckoA co tu taka cisza dzisiaj?
Proszę o wrzucanie zdjęć z dwoma kreseczkami , śniły mi się więc ktoś musi je dziś zobaczyć
Mrufka@@1
Owocnego robienia dzieckaja dziś mam 14 dc w związku z tym dziś robię dziecko
LadyCaro
jeśli potrzebujecie jakichś chujotestów do sikania od 1dpo to znalazłam takie po 1zł:
Apteka Melissa
Szukasz apteki internetowej, gdzie znajdziesz leki na receptę, kosmetyki, suplementy diety i wiele innych? Sprawdź ofertę apteki wysyłkowej Melissa w Łodzi.
www.apteka-melissa.pl
Mrufka@@1
Ale czułość 25jeśli potrzebujecie jakichś chujotestów do sikania od 1dpo to znalazłam takie po 1zł:
Apteka Melissa
Szukasz apteki internetowej, gdzie znajdziesz leki na receptę, kosmetyki, suplementy diety i wiele innych? Sprawdź ofertę apteki wysyłkowej Melissa w Łodzi.www.apteka-melissa.pl
LadyCaro
Coś za coś!Ale czułość 25
Jak ja chciałam przeczytać taką odpowiedź czyli nie jestem sama z tym dźwiganiem w staraniachNa początku starań oszczędzałam się, bo przecież zaraz będę w ciąży. Teraz dźwigam swoje rekordy na siłowni, bo ileż można rezygnować z normalnego życia...
Mrufka@@1
To moje chińczyki wyszły po 69 gr sztuka i czułość 10Coś za coś!
reklama
Doktur_M
Moderator
No ja właśnie jak głupia, zamiast dalej ćwiczyć i w końcu schudnąć ile bym chciała, to ojej, nie mogę się przeciażać, bo przesunę owu, nie mogę przesadzić, bo może zaszłam i sobie zaszkodzę, kurde, zaś okresJak ja chciałam przeczytać taką odpowiedź czyli nie jestem sama z tym dźwiganiem w staraniach