Bibi89
Fanka BB :)
Ale z tego co kojarzę to u Kasi i tak to już był ostatni miesiąc "nie-starań"No w takim wypadku to trochę lipa jak się ma zakaz…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale z tego co kojarzę to u Kasi i tak to już był ostatni miesiąc "nie-starań"No w takim wypadku to trochę lipa jak się ma zakaz…
no dobrze, że tak, ale jednak sama wiesz, że w takiej sytuacji jest stres… A pisanie o losie i udaniu się zajść w tej sytuacji trochę mnie pobudziło, bo jednak znamy jej historięAle z tego co kojarzę to u Kasi i tak to już był ostatni miesiąc "nie-starań"
Jeszcze polecam seksbiałe gacie i spodnie na tyłek i zobaczysz, ze przyjdzie raz dwa
obudziłam się godzinę temu. Czuje się raczej średnio, wszystko boli jajowód usunięty, była za duża ciąża zlokalizowana tak, ze inaczej się nie dało..@Tymczasowa28 daj znać jak będziesz się czuła na siłach jak sytuacja
czyli nie udało się uratować jajowodu… Nie mogę w to uwierzyć, że zarobili Ci łyżeczkowanie bez sprawdzenia jajowodów - a można było tego uniknąć… Jestem wściekła! Co to za lekarze? Powiedzcie mi dziewczyny po cp, czy to jest naprawdę tak trudne do wykrycia?!obudziłam się godzinę temu. Czuje się raczej średnio, wszystko boli jajowód usunięty, była za duża ciąża zlokalizowana tak, ze inaczej się nie dało..
dzięki dziewczyny za troskę, jutro coś więcej napisze jak dostanę wypis (mam nadzieje!)
Ta, też mi tak pisałaśbiałe gacie i spodnie na tyłek i zobaczysz, ze przyjdzie raz dwa
Jak przypominam sobie stare wpisy @olka11135 , to takczyli nie udało się uratować jajowodu… Nie mogę w to uwierzyć, że zarobili Ci łyżeczkowanie bez sprawdzenia jajowodów - a można było tego uniknąć… Jestem wściekła! Co to za lekarze? Powiedzcie mi dziewczyny po cp, czy to jest naprawdę tak trudne do wykrycia?!
No, ale żeby był już zarodek z serduszkiem widoczny?Jak przypominam sobie stare wpisy @olka11135 , to tak
i nie mialam racji?Ta, też mi tak pisałaś