Nel331
Fanka BB :)
Bo dla niego staracie się praktycznie miesiąc. Możesz zrobić tak jak mowi albo badać się już na własna rękętylko najgorzej ze musze myslec o tym sama gin nic nie zaproponowal.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo dla niego staracie się praktycznie miesiąc. Możesz zrobić tak jak mowi albo badać się już na własna rękętylko najgorzej ze musze myslec o tym sama gin nic nie zaproponowal.
bo tak naprawdę zdrowa para ma rok na zajście w ciążę więc lekarze raczej się do tego stosują, jasne można wcześniej rozpocząć diagnostykę ale wiadomo to koszt a może wcale nie trzeba więc z jednej strony dobrze, że lekarze nie naciągają od razu.tylko najgorzej ze musze myslec o tym sama gin nic nie zaproponowal.
Boże, ile na Ciebie spadło na raz... pisz, gdybyś czegoś potrzebowała!Dziewczyny. Mam DRUGĄ CIĄŻE POZAMACICZNĄ tym razem w prawym jajowodzie widać zarodek.. bijące serce… Boże, mam nadzieje, ze się po tym pozbieram za kilka godzin laparoskopia, tak bym chciała to już mieć za sobą
gratulacje!Zobacz załącznik 1440137jestem po becie,czekam na progesteron. Rano wzięłam 2 dupki, co myślicie
Boże biedna ile jeden człowiek może znieść... Tulę Cię wirtualnie, jestem myślami z Tobą... dawaj znać jak się czujeszDziewczyny. Mam DRUGĄ CIĄŻE POZAMACICZNĄ tym razem w prawym jajowodzie widać zarodek.. bijące serce… Boże, mam nadzieje, ze się po tym pozbieram za kilka godzin laparoskopia, tak bym chciała to już mieć za sobą
no ciąża jest czekamy na proga. Trzymam kciuki!Zobacz załącznik 1440137jestem po becie,czekam na progesteron. Rano wzięłam 2 dupki, co myślicie