reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wczesna ciąża?

Pierwszy test wygląda na stary, zżółknięty i zalany. A drugi... Ta kreska tak wygląda, że to równie dobrze może przebijać kreska testowa, a nie pozytywna.
Zrób za dwa dni znowu test, jeśli @ nie przyjdzie albo idź na betę.
Pierwszy test robiłam 3 dni temu a 2 zrobiłam wczoraj w sumie to około 4-5 rano. Ale dziękuję za informację zrobię test znów za dwa dni

reklama
Mój test robiony 4 dni przed @.
Na 9 dni przed miałam ból brzucha jak na @ kilka razy chodziłam do toalety z pewnością ze dostałam okres.To uczucie mam do dzisiaj.Mimo że test wygląda na pozytywny ciągle mam strach że pójdę do toalety i będzie @.

Załączniki

• IMG_20231224_083656359.jpg
    IMG_20231224_083656359.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 277
Miałaś jakieś objawy do tego czasu?
Przy pierwszej i drugiej ciąży miałam objawy infekcji tam na dole, dużo grudkowatego białego śluzu bez zapachu i swędzenie, opuchnięcie warg sromowych zewnętrznych. W pierwszej ciąży jakoś mega wcześnie, teraz dopiero po implantacji. W tej ciąży miałam plamienie implantacyjne przez 5 dni, ostatniego dnia plamienia zawroty głowy. W pierwszej nie miałam plamienia. Raz na jakiś czas delikatne kłucia jajników jak podczas owulacji. I to w zasadzie tyle. Test wyszedł mi 3 dnia po implantacji, wcześniejsze negatywne.

reklama
Do góry