Natalia210300
Początkująca w BB
Jestem w 27 dzień cyklu.
Inseminacja była w 15 dniu cyklu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś inseminacje w 15dc, a test zrobilaś 4 dni wcześniej w 11dc, po czym piszesz "dzisiaj w 15dc"?Jestem w 27 dzień cyklu.
Widocznie mógł być fałszywie pozytywny.I była blada kreska. Teraz codziennie rano robię jeden test i są negatywne.
Rozumiem. W takim razie warto iść na krew czy lepiej doczekać i iść na wizytę. Cały czas robię sobie zbyt duże nadziejeWidocznie mógł być fałszywie pozytywny.
A nie miałaś podawanego zastrzyku np Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka? Zastrzyki utrzymują się do 10 dni, a czasem i dłużej więc w 10 dniu mógł być pozytywny test przez zastrzyk.Przepraszam. Zauważyłam pomyłkę. Już piszę prawidłowo.
Obecnie jestem w 28dniu cyklu
Inseminacja była w 15dniu cyklu
Test był robiony 10dni po i to będzie 25 dzień cyklu
Tak miałam taki zastrzyk.A nie miałaś podawanego zastrzyku np Ovitrelle na pęknięcie pęcherzyka? Zastrzyki utrzymują się do 10 dni, a czasem i dłużej więc w 10 dniu mógł być pozytywny test przez zastrzyk.